John Cena is een "onuitstaanbare klootzak" in 'Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'

Veel nieuwtjes over 'Peacemaker' met John Cena

James Gunn regisseerde vijf afleveringen van de gewelddadige superhelden-serie van DC en Warner Bros.

Zilko Tarici, 6 juli 2021 om 09:46

Het debat of je een serie of film kunt maken over een centraal personage dat echt afgrijselijk is, zal altijd een punt van discussie blijven. Die balans om zo'n personages in al zijn facetten te laten zien blijft lastig, maar series als Breaking Bad en The Sopranos hebben aangetoond dat het kan.
En nu komt daar mogelijk Peacemaker bij. In de acht-delige spinoff van The Suicide Squad, waarvan vijf afleveringen worden gemaakt door James Gunn, doen ze een poging om een wanstaltig personage zijn eigen serie te geven.

Peacemaker mag dan wel een soort-van-superheld zijn, maar Gunn zelf beschrijft als een "ontzettende klootzak. Hij is geen goeierik. En hij draagt het belachelijkste kostuum dat je ooit hebt gezien.".

Interessant gegeven
Maar waarom zou je dan een serie maken over een personage als Peacemaker? Gunn zegt er het volgende over:

"Peacemaker heeft een set idealen die ik erg interessant vind. Hij wil op wat voor manier vrede brengen, zelfs als dat betekent dat hij vrouwen en kinderen ervoor moet vermoorden. Klinkt als onzin, maar er is wel degelijk kaas van te maken. In Johns acteerprestatie zie je dat hij niet helemaal comfortabel is met zijn eigen denkwijze. En dat is het zaadje voor de gehele acht-delige serie."
Bron: Empire Online

Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, John Cena, The Suicide Squad, HBO Max

Populair nieuws