'Secret Invasion' van Marvel onthult nu al toffe details

'Secret Invasion' onthult nu al toffe details

Maak je maar klaar voor een serie die wel heel tof zou kunnen worden.

Jim Pedd, 14 juli 2021 om 09:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is heel wat opwinding rond Secret Invasion, de serie waar Disney+ op dit moment druk aan werkt. Nu zijn er nieuwe details over de personages van de serie gelekt.
In de Secret Invasion-comics weten de vorm-veranderende Skrulls de Aarde te bezoeken en vervangen ze heel wat bekende helden, schurken en andere spelers. Er volgt een enorme veldslag en de aliens worden verslagen. Een aantal van de dode personages keren terug na jaren gevangenschap.

Nieuwe casting-details
Volgens een nieuw gerucht weten we nu hoe het verhaal eruit komt te zien.

Actrice Emilia Clarke zou een spion die barst van het zelfvertrouwen spelen, met krachten en een goede attitude. Ze kan makkelijk uit zware situaties komen en speelt in een groot deel van de serie tegenover Ben Mendelsohn.

Christopher McDonald zou een Tucker Carlson-achtige nieuwspresentator spelen. Actrice Olivia Colman verder een mysterieus personage dat achter de schermen opereert, mogelijk met een Russisch accent.

Verder is het verhaal nog dat Kingsley Ben-Adir gaat strijden tegen Sam Jackson. "Dit is een grote rol, gelijk aan de twee hoofdrolspelers: Ben Mendelsohn en Samuel L. Jackson. Hij is een commandant binnen de Skrulls."

Voorlopig nemen we het gerucht natuurlijk met een goede korrel zout!
Bron: CBM

Lees meer over: Secret Invasion, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws