'Secret Invasion'-acteur gaat in op de geruchten over zijn rol

'Secret Invasion'-acteur gaat in op de geruchten

Zien we in Secret Invasion van Disney+ een nieuwe versie van Norman Osborn voorbijkomen?

Door onze nieuwsredactie, 3 juli 2021 09:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwkomer Christopher McDonald mag niet spreken over zijn rol in Marvel-serie Secret Invasion. Hij voegde zich in mei bij de Marvel Studios-serie, nadat eerder bekend werd gemaakt dat Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn en Emilia Clarke gecast waren.
Eind deze zomer mogen de camera's van de serie in Londen gaan rollen. En in een interview onthult McDonald dat zijn personage een connectie heeft met Nick Fury, de superspion van Jackson. Maar of hij ook Norman Osborn speelt, zoals sommige fans speculeren?

Niets zeggen
"Ik weet niets, ik kan niets zeggen," vertelde McDonald. "Ik heb een geheimhoudingsverklaring getekend, dus ik weet eigenlijk alleen dat dit Secret Invasion heet."

Wel kon McDonald vertellen hoe hij gecast werd. "Dat was een leuk telefoontje. Mijn agent en mijn manager kwamen samen. Zij belden mij en zeiden: 'Chris, zit je op dit moment?' En ik zei dat ik aan het rijden was, waarop ik mijn auto aan de kant moest zetten. Ik vroeg wat er aan de hand was en daarop zeiden ze: 'Niks, het is prima, ga even langs de kant van de weg staan'. En toen ik dat deed vertelden ze over het aanbod om bij het MCU te komen."

De acteur is uiteraard dolblij met de kansen die dit biedt en gek is dat niet.
Bron: The Movie Dweeb

Lees meer over: Secret Invasion, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Christopher McDonald

Populair nieuws