'Game of Thrones'-actrice wil nog jaren in het Marvel-universum spelen

'Secret Invasion' wordt baanbrekend en heel gaaf

Dat belooft hoofdrolspeelster Emilia Clarke tijdens een interview over haar Marvel-toekomst.

Jim Pedd, 23 juni 2021 om 09:46

Actrice Emilia Clarke bracht zo'n tien jaar door in de wereld Westeros, met de serie Game of Thrones. Vervolgens maakte ze haar overstap naar het universum van George Lucas, Star Wars, en nu reist ze naar het Marvel Cinematic Universe.
Dat doet Clarke met de serie Secret Invasion. Maar als het aan haar ligt, eindigt het daar niet en krijgt ze een veel grotere rol in de franchise.

Veel meer Marvel
Tijdens een uitgebreid interview met The Hollywood Reporter vertelde Clarke dat ze zich gelukkig prijst gecast te zijn in de franchise. Volgens haar heeft zo'n beetje iedereen die ze kent het over Marvel.

"Iedereen is alleen maar vol lof. Er moet een reden zijn waarom acteurs erin zitten. Ze zijn denk ik zo geliefd omdat ze zo leuk zijn. En daar wil ik zeker wel voor tekenen," vertelde Clarke.

Hoewel het verre van een bevestiging is, zou het zomaar kunnen dat Clarke getekend heeft voor een grote rol in de franchise. Mocht dat het geval zijn, dan zou ze ook in toekomstige projecten kunnen spelen en dan zou haar hoop wel uit kunnen komen.
Bron: THR

Lees meer over: Marvel Studios, Secret Invasion, Emilia Clarke, Disney Plus

Populair nieuws