Nieuw op Netflix: 'Never Have I Ever' seizoen 2

Het tweede seizoen van de populaire serie is vanaf donderdag 15 juli 2021 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 14-07-2021 16:05

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Heel wat kijkers bleken instant fan te zijn van het eerste seizoen van Never Have I Ever. Zij keken dan ook meteen sterk uit naar het vervolg van de reeks. Dat tweede seizoen is vanaf donderdag 15 juli 2021 te bekijken bij Netflix.
Ben jij nog niet helemaal bekend met de reeks? Dan geven we speciaal voor jou even een korte introductie. Na een traumatisch jaar te hebben doorgemaakt wil een Indiaas-Amerikaanse tiener graag populair worden. Dat is echter buiten haar vrienden, familie en gevoelens gerekend. Een echt eenvoudige opdracht zal het alvast helemaal niet worden.

Concurrentie
In het tweede seizoen van de reeks Never Have I Ever kunnen we vaststellen hoe Devi concurrentie krijgt op school. Bovendien wordt meteen duidelijk dat haar liefdesleven wel erg ingewikkeld zal worden. Tegelijkertijd krijgen ook de familieleden van Devi af te rekenen met een aantal problemen.

De serie komt van de hand van Mindy Kaling. Zij was eerder ook al betrokken bij menig aantal andere projecten zoals bijvoorbeeld The Office en natuurlijk ook The Mindy Project.

Het tweede seizoen van Never Have I Ever is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf donderdag 15 juli 2021.Lees meer over: Never Have I Ever, serie, series, Netflix

Populair nieuws