Marvel-fans opgelet: 'Loki' krijgt een tweede seizoen!

'Loki' krijgt een tweede seizoen!

De serie Loki krijgt een tweede seizoen van Marvel Studios en Disney+.

Jim Pedd, 14 juli 2021 17:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van Marvel-serie Loki is nu officieel voorbij. We hoorden al vaker dat deze serie zich prima zou lenen voor een tweede seizoen. En vandaag leren we dat dit ook echt het geval gaat zijn.

We leren vandaag via de aftiteling van Loki dat de serie een nieuw seizoen krijgt. De tweede reeks wordt in 2022 opgenomen en de serie is vermoedelijk het jaar daarna te zien op streamingdienst Disney+.

Meer Loki
Er komt dus meer Loki aan en naar het schijnt is schrijver Michael Waldron weer de roerganger. Dat past ook wel, aangezien hij de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness ook schreef, die het multiversum voortzet nadat Loki dat in zijn finale lanceerde.

Recent vertelde Waldron al dat hij het helemaal ziet zitten om een tweede seizoen te vertellen. Maar dat is niet zo gemakkelijk lijkt het:

"Het was altijd mijn hoop en mijn intentie om met dit seizoen een compleet verhaal te vertellen. Het eerste seizoen staat op zichzelf. Is er meer verhaal om te vertellen in de toekomst? Dat weet ik niet; tijd zal het ons leren."

Duidelijk is in elk geval dat Loki heel wat kanten op kan met zijn tweede seizoen. Tijd zal ons leren wat het precies gaat brengen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Loki, Marvel Studios, MCU, Tom Hiddleston, Disney Plus

Populair nieuws