search
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Van Helsing'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Van Helsing'

Het was voor veel fans uitkijken naar de komst van het vijfde en laatste seizoen van de reeks...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed, maar tegelijkertijd ook slecht nieuws voor fans van de serie Van Helsing. Zij kunnen vanaf morgen, vrijdag 16 juli 2021 namelijk aan de slag met het vijfde seizoen. Het slechte nieuws? Dat is ook meteen het laatste...

In het vijfde en aldus ook laatste seizoen van Van Helsing moeten Vanessa, Violet en natuurlijk ook Jack alles op alles zetten om voor eens en altijd een einde te maken aan 'The Dark One'. Het is hun taak om manieren te zoeken om te kunnen ontsnappen en verschillende obstakels te overwinnen.

Comic
Voor Van Helsing geldt dat ze is geïnspireerd op de gelijknamige comics die op de markt zijn gebracht door Zenescope Entertainment. Het eerste seizoen ging reeds in première in het jaar 2016. Er waren uiteindelijk slechts enkele afleveringen nodig om Syfy te overtuigen van een vervolg.

Ondanks het feit dat de reeks nog altijd kan rekenen op een uitstekende populariteit komt er dus toch een einde aan. Fans kunnen dan ook nog één keer genieten van het finale seizoen op Netflix.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het vijfde seizoen van Van Helsing? Dat is mogelijk door de onderstaande trailer te bekijken. Het finale seizoen is vanaf morgen, vrijdag 16 juli 2021 te bekijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen