Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'How to Get Away with Murder'

Het zesde en meteen ook laatste seizoen van de reeks staat op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 15-07-2021 18:09

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De tijd gaat snel. We zijn ondertussen alweer toe aan het zesde en laatste seizoen van de serie How to Get Away with Murder. Dit laatste seizoen is vanaf nu te bekijken bij streamingdienst Netflix.
Reeds vorig jaar ging het laatste seizoen van de serie How to Get Away with Murder van start in de Verenigde Staten. Fans buiten de Verenigde Staten hebben nog best lang geduld moeten koesteren tot ze het finale seizoen konden bekijken. Dat wachten is nu echter eindelijk voorbij.

In de serie How to Get Away with Murder volgen we de professor Annalise Keating welke wordt gespeeld door Viola Davis. Zij heeft zich als een soort van mentor ontfermd over vijf studenten rechten. Wanneer er iemand sterft moet ze alles in het werk stellen om te achterhalen wie de dader is.

15 afleveringen
Ondanks het feit dat het zesde seizoen dus het laatste is moet het gezegd dat ze nog heel wat moois voor de fans in petto heeft. Het finale seizoen bestaat dan ook uit zomaar even 15 afleveringen.

Door de jaren heen wist de populaire reeks verschillende prijzen in de wacht te slepen. Zo won Viola Davis in het jaar 2015 een Emmy voor haar rol in de serie. Daarnaast kreeg de actrice ook twee keer de zogenaamde 'Screen Actors Guild Award' voor haar acteerprestaties.

Het laatste seizoen van de serie How to Get Away with Murder is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: How to Get Away with Murder, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in