search
Meeslepende misdaadserie 'Bloodlands' onderweg naar NPO
Series / Nieuws

Meeslepende misdaadserie 'Bloodlands' onderweg naar NPO

De reeks zal binnenkort te bekijken zijn bij NPO Plus evenals bij NPO 2...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wil jij graag kennismaken met de Britse misdaadserie Bloodlands? Dan kan je dat deze zomer doen bij NPO Plus en op NPO 2!

Tijdens de voorbije maand februari ging de Britse misdaadserie Bloodlands in première bij de BBC. De reeks zal binnenkort echter ook te bekijken zijn bij NPO. Vanaf 5 augustus kan je ze dan ook bekijken bij NPO Plus.

Wanneer de aflevering is verschenen op NPO Plus zal ze vervolgens ook te zien zijn bij NPO 2. De eerste aflevering zal door het netwerk dan ook worden uitgezonden op 7 augustus van dit jaar.

Tweede seizoen
Bovenstaande is natuurlijk geweldig nieuws voor de Nederlandse Bloodlands kijker, maar er is meer. Ondertussen weten we namelijk met zekerheid dat er ook nog een tweede seizoen zal verschijnen.

In de serie Bloodlands zien we hoe een auto waarin een mogelijke zelfmoordbrief is terug te vinden uit Strangford Lough wordt gehaald. Wanneer dat gebeurt kan rechercheur Tom Brannick niet anders dan de link leggen met een jarenoude en vooral zeer beruchte cold case waar ook nog eens een gigantisch persoonlijk belang aan verbonden is.

Spreekt bovenstaande jou ook wel aan? Dan kan je het eerste seizoen van Bloodlands bekijken bij NPO Plus vanaf 5 augustus of bij NPO 2 vanaf 7 augustus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen