Netflix voegde deze week maar liefst 15 series nieuw toe

Netflix voegde deze week maar liefst 15 series toe

Het was een behoorlijk drukke week op Netflix, met vijftien toevoegingen.

Jim Pedd, 16 juli 2021 om 16:50

Het was een bijzonder goed weekje op Netflix, met maar liefst twaalf nieuwe series. We zetten vandaag voor je op een rij wat er allemaal daadwerkelijk nieuw is toegevoegd.
Ricky and Morty (S05E04): De Smiths gaan samen de strijd aan tegen een leger van gigantische gemuteerde spermacellen. En laten we zeggen dat iedereen maar beter weg kan blijven van Beths werk.

The Flash (S07E17): Barry en Iris ontvangen hun kinderen uit de toekomst: XS en Bart, maar direct is er een schokkend geheim dat de harmonie in hun familie bedreigt. Intussen intensiveert de Godspeed-oorlog en dreigt die Central City te vernietigen.

Legends of Tomorrow (S06E09): Mick wordt behoorlijk verrast wanneer de crew door de tijd reist naar 2023. Behrad wil zijn favoriete sitcom redden van de invloed van een schattige, roze, donzige alien.

Explained (S03E01): In deze onderrichtende Vox-serie komen vele onderwerpen aan bod, zoals de opkomst van cryptovaluta, waarom diëten gedoemd zijn te mislukken en de wilde wereld van K-pop.

My Unorthodox Life: Volg Julia Haart, de CEO van Elite World Group en voormalig lid van een ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap en haar volwassen kinderen in deze realityserie.

Never Have I Ever seizoen 2: Een nieuw liefdesleven, klasgenoot en nieuwe redenen om ruzie te maken met haar moeder, geven Devi genoeg redenen om te willen verhuizen.

Van Helsing seizoen 5: In dit laatste seizoen ontdekken de Van Helsings de roots van de Dark One en moet Vanessa in de Dark Realm overleven terwijl Dracula vanuit het Witte Huis heerst.

Suits seizoen 9: De serie eindigt met dit laatste seizoen. Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma.

Heist: Miljoenen aan gestolen geld. Luxe bourbon die is verdwenen. In deze serie over waargebeurde misdaden zie je gewone mensen bijna wegkomen met buitengewone overvallen.

How to Get Away with Murder (6 seizoenen): Annalise en de mensen om haar heen worden getroffen door schuld, bedrog, verdwijningen en onopgeloste sterfgevallen. En er is nog meer tragedie op komst.

Beastars (2 seizoenen): Legoshi geeft zich over aan zijn roofinstincten en zweert sterker te worden voor Hals bestwil. In de tussentijd is de herbivorenmoordenaar nog steeds op vrije voeten.

Peppa Big (5 seizoenen): Peppa komt een vriendelijke kangoeroe tegen, gaat naar een aardappelpretpark en beleeft een lawaaiige nacht met baby Alexander in deze nieuwe reeks avonturen.

Naomi Osaka (1 seizoen): n deze serie wordt Naomi Osaka gevolgd terwijl ze haar culturele achtergrond verkent en zich richt op haar veelzijdige identiteit als tenniskampioen en opkomend leider.

Johnny Test: De slimme 11-jarige Johnny Test en zijn genetisch gemodificeerde pratende hond beleven allerlei avonturen terwijl ze zijn familie en de wereld willen redden van een ramp.

RuPaul's Drag Race (seizoen 13): Dragqueens strijden om 100.000 dollar en de titel America's Next Drag Superstar in deze met Emmy's bekroonde serie gepresenteerd door de moeder aller dragmoeders, RuPaul.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws