search
Nieuw op Netflix: Het spannende laatste seizoen van 'Suits'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het spannende laatste seizoen van 'Suits'

Het laatste seizoen bestaat jammer genoeg wel uit slechts 10 afleveringen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In eerste instantie leek er nog even hoop te bestaan voor de komst van een tiende seizoen, maar die hoop is inmiddels vervlogen. Vanaf vandaag, zaterdag 17 juli 2021 is op Netflix dan ook het laatste seizoen te bekijken van de populaire serie Suits.

Er is zowel goed als slecht nieuws te melden over het negende seizoen. Het goede nieuws is dat fans deze keer geen rekening hoeven te houden met het verschijnen van het seizoen in twee delen. Dit betekent dat alle afleveringen vanaf vandaag meteen te bekijken zijn bij Netflix.

Er is jammer genoeg ook slecht nieuws. Voor het negende en laatste seizoen van Suits geldt namelijk dat er slechts sprake is van 10 afleveringen. Daarmee is ze het kortste seizoen ooit dat is verschenen. Toch nog een schrale troost? Niemand minder dan het personage van Mike Ross maakt opnieuw zijn opwachting!

Spanning verzekerd
Eén ding staat als een paal boven water, het negende en laatste seizoen van Suits brengt nog heel wat spanning met zich mee. Tijdens dit laatste seizoen zullen we dan ook onder meer kunnen vaststellen hoe Robert Zane het moet opnemen tegen de Bar Association om het vel van Harvey te redden. Zijn gigantische opoffering heeft ervoor gezorgd dat vooral Samantha met een grote leegte is achtergebleven.

Even werd er ook nog gehoopt op een terugkeer van Meghan Markle in het finale seizoen van de reeks, maar dat bleek (zoals we konden verwachten) helemaal niet mogelijk. Wel is het zo dat er een aantal telefoongesprekken tussen haar en Mike Ross in het finale seizoen zijn verwerkt. Op deze manier willen de makers duidelijk maken dat Markle toch nog altijd één van hen is.

Het laatste seizoen van de razend populaire serie Suits is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf vandaag, zaterdag 17 juli 2021!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen