search
Krijgt serie 'Sex/Life' nog 3 extra seizoenen?
Series / Nieuws

Krijgt serie 'Sex/Life' nog 3 extra seizoenen?

Het bronmateriaal voor de reeks is in ieder geval nog lang niet uitgeput, in tegendeel...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Sex/Life heeft het tegen de verwachtingen in uitstekend gedaan tot dusver. De reeks doet het zelfs zo goed dat er meer dan waarschijnlijk nog (minstens) een tweede seizoen zal verschijnen.

De serie Sex/Life vertelt het verhaal van Billie Connely. Dit personage wordt gespeeld door actrice Sarah Shahi. Zij is getrouwd met Cooper (gespeeld door Mike Vogel). Het koppel woont samen in het Amerikaanse Connecticut met hun twee kinderen. In het verleden heeft Billie in New York gewoond samen met haar beste vriendin Sasha. Ze hield er op z'n zachtst gezegd een wild leven op na in de Amerikaanse metropool.

Plots blijkt de huismoeder heimwee te krijgen naar haar oude, wilde periode waardoor ze terug begint te fantaseren over haar wilde en hete nachten met ex-vriend Brad (gespeeld door Adam Demos). Al snel wordt duidelijk dat ze nooit echt helemaal over die relatie is gekomen.

Tegenvallende beoordelingen
Ondanks het feit dat Sex/Life kan rekenen op heel wat interesse en prima kijkcijfers zijn de beoordelingen een stuk minder positief. Onder meer op IMDB bedraagt de score momenteel dan ook slechts 5,4/10.

Toch bestaat de kans dat we zomaar eens nog heel wat meer Sex/Life zullen zien verschijnen op Netflix. Het bronmateriaal voor de reeks is namelijk het boek 44 Chapters about 4 Men van B.B. Easton. Brad is slechts één van de vier mannen die worden besproken waardoor er zomaar nog eens ruimte zou kunnen zijn voor drie extra seizoenen.

Wordt ongetwijfeld nog vervolgd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen