search
'The Grand Tour' komt sneller dan je denkt met een nieuwe special
Series / Nieuws

'The Grand Tour' komt sneller dan je denkt met een nieuwe special

The Grand Tour komt deze maand nog met een special op Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor fans van The Grand Tour. In die serie volgen we Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond terwijl ze nieuwe capriolen uithalen.

Nadat de serie in eerste instantie een wat traditioneel format volgde dat leek op Top Gear - de voormalig serie die het drietal presenteerde tot het ontslag van Clarkson - konden ze aan de slag voor Amazon. Nu maken ze enkel nog speciale afleveringen, waarvan de eerste special naar Vietnam ging en de titel Seamen kreeg. Een tweede aflevering ging naar Réunion en Madagascar en heette A Massive Hunt.

The Grand Tour: Lochdown
De vorige twee afleveringen gingen naar de andere kant van de wereld en dat is nu niet het geval. Het olijke trio is namelijk dicht bij huis gebleven en brengt ons een special getiteld Lochdown.

Daarin reizen ze op het hoogtepunt van coronarestricties en internationale reisblokkades naar Schotland, om daar in Amerikaanse auto's van Edinburgh naar de Outer Hebridies te rijden.

De aflevering is vanaf 30 juli te zien op Amazon Prime Video. En uiteraard is er ook al een teaser vrijgegeven voor de speciale aflevering:

Lees ook: Clarkson, Hammond en May zijn terug voor 'The Grand Tour'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen