Eindelijk een hoopvolle update rond live-action Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Hoopvolle update rond 'Avatar: The Last Airbender'

Netflix is nog altijd van plan om met een live-action Avatar: The Last Airbender te komen.

Jim Pedd, 19 juli 2021 13:53

We hoorden er lange tijd niets over, tot vandaag. De opnames van de geplande live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix blijken in november aanstaande van start te gaan.
Toen Netflix z'n plannen voor de remake onthulde, stelde men bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko aan om het project te maken. Maar na een paar jaar aan ontwikkeling, vertrokken de twee wegens creatieve verschillen. Albert Kim zou begin dit jaar aangesteld zijn als de nieuwe showrunner. Sindsdien bleef het stil.

De remake
Nu horen we dat de serie in november moet beginnen met zijn opnames in Vancouver, Canada. De serie wordt opgenomen onder de titel 'Trade Winds' en zou tot mei 2022 nodig hebben voor de opnames.

Netflix heeft het nieuws nog niet bekend gemaakt, dus neem het voorlopig met een korrel zout. Bovendien lijkt de komst van zo'n serie nog ingewikkeld, nu Konietzko en DiMartino werken aan Avatar Studios, waarmee ze heel wat nieuwe projecten willen maken.

Er wordt onder fans van de franchise behoorlijk getwijfeld over de aankomende remake. Het gerucht gaat dat Katara ouder wordt gemaakt en een romance ontwikkelt met Zuko. Daar zijn fans dan weer niet over te spreken, ook al is het niets meer dan een gerucht.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix

Populair nieuws