search
Netflix voegt deze series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series nieuw toe komende week

Het wordt een minder drukke, maar daardoor niet minder opwindende, week op Netflix.

Vandaag kijken we vooruit naar de komende dagen op Netflix. Elke maandag blikken we immers vooruit op wat de streamingdienst aan nieuwe series heeft aangekondigd.

Komende week geldt dat er vier series zijn aangekondigd en daar bovenop nog een vijfde serie is die een toevoeging krijgt in de vorm van een film.

Sexy Beasts (21 juli): Zeg maar gedag tegen oppervlakkig daten. Singles hebben make-up en prostatica op om hun uiterlijk te verbergen en te daten in het echt.

Masters of the Universe: Revelation (23 juli): De oorlog voor Eternia begint opnieuw in wat mogelijk de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor kan zijn.

Sky Rojo seizoen 2 (23 juli): Adrenaline en actie zijn terug in het tweede seizoen van Sky Rojo, van de makers van La Casa de Papel.

The Movies That Made Us seizoen 2 (23 juli): Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.

Kingdom: Ashin of the North (23 juli; film): Tragedie, verraad en een mysterieuze ontdekking voeden de wraakzucht van een vrouw, die haar stam en familie wil wreken in deze speciale aflevering van 'Kingdom'.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen