search

Ons nieuws van maandag 19 juli 2021

3 enorme kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 enorme kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Gave series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

The Witcher | Bing nu! | 1 seizoen

Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters. Het eerste seizoen werd ijzersterk bekeken. Er keken namelijk 76 miljoen huishoudens in de eerste maand naar de fantasyserie.Emily in Paris | Bing nu! | 1 seizoen

Het eerste seizoen was gelijk een succes: 58 miljoen huishoudens stemden op de serie af in de eerste 30 dagen na lancering. Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.You | Bing nu! | 2 seizoenen

Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken. Het tweede seizoen wist 54 miljoen huishoudens te activeren in de eerste maand na verschijning.Nog een drie kijkcijferkannonen: Bridgerton, Stranger Things en Tiger King.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook klassieker 'Grease' ontkomt niet aan revival
Series / Nieuws

Ook klassieker 'Grease' ontkomt niet aan revival

De film Grease krijgt een prequelserie van de streamingdienst Paramount+.

Het gaat dan toch echt gebeuren. De filmklassieker Grease krijgt een prequelserie op het kleine scherm. De streamingdienst Paramount+ werkt al even aan het plan, maar nu is Grease: Rise of the Pink Ladies dan toch echt besteld.

De serie is door Paramount+ besteld bij het eigen Paramount Television Studios. Het verhaal speelt zich vier jaar voordat de relatie van Sandy en Danny Rydell High in een neerwaartse spiraal gooit af.

We zien vier verstoten meisjes die op hun eigen voorwaarden plezier durven te maken en een morele paniek veroorzaken die Rydell High voor altijd zal veranderen.

10 Afleveringen voor Grease: Rise of the Pink Ladies
De tiendelige muzikale komedie zoomt in op de opkomst van de oorspronkelijke vier Pink Ladies - Rizzo, Jan, Marty en Frenchy - lang voordat ze een strak Australisch meisje ontmoetten.

Overigens is ook de prequelfilm Summer Lovin in de maak. Ook hierbij zijn de uitvoerend producenten Marty Bowen en Erik Feig. Een castonthulling zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gepromoveerd personage gaat shinen in 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Gepromoveerd personage gaat shinen in 'Star Trek: Discovery'

Michael Burnham is de Captain en dat zullen we weten ook.

De serie Star Trek: Discovery is een groot succes en het personage Michael Burnham van actrice Sonequa Martin-Green speelt daarin een grote rol. In seizoen vier wordt haar avontuur grootser.

In het derde seizoen werd Burnham al kapitein van USS Discovery. In het aankomende seizoen wordt duidelijk wat dat voor haar betekent, zowel voor het personage als voor de actrice.

Voor Martin-Green betekent het veel dat ze de eerste zwarte actrice is die een personage speelt dat kapitein is in de franchise. Ze sprak erover met Comicbook.com tijdens de promotie van haar nieuwe film Space Jam: A New Legacy.

Hoogtepunt voor zwarte vrouw
"Dat is zo belangrijk voor mij," zei Martin-Green over Burnham die eindelijk Captain wordt. "Het feit dat ik nu Captain in die franchise ben en stevig aan het roer van dat schip sta is een hoogtepunt in de geschiedenis van de franchise als een zwarte vrouw. Voor mij en, in het algemeen, voor de franchise zelf."

"Maar ik zal zeggen dat je gewoon moet gaan kijken wat voor soort kapitein Michael Burnham is," sloot de actrice af. Ergens dit jaar start het vierde seizoen op Paramount+ en vermoedelijk Netflix in Nederland.
19-06-2021: Raakt 'Star Trek: Discovery' dit fa
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uniek: Disney+ onthult trailer 'Dat ene woord - Feyenoord'
Series / Trailer

Uniek: Disney+ onthult trailer 'Dat ene woord - Feyenoord'

Feyenoord komt met eigen docuserie op Disney+: check de trailer!

Of je nu voor de Rotterdamse club bent of niet, de docuserie Dat ene woord - Feyenoord die binnenkort op Disney+ verschijnt is er eentje om te zien voor iedere voetballiefhebber. We hebben de eerste beelden.

In de trailer zijn de eerste beelden uit de negendelige serie te zien. De serie heeft ook een definitieve lanceringsdatum: 1 september 2021, op het Star-label van de streamingservice. De Nederlandse serie is de eerste Europese Original productie voor Disney+.

De eerste beelden uit de Feyenoord-docuserie
Dat ene woord - Feyenoord wordt geproduceerd door Lusus Media, in samenwerking met ESPN. Hieronder de eerste trailer.Dat ene woord - Feyenoord
Feyenoord. Club van het volk, gelegen aan de Rotterdamse Maas maar met een supportersschare door heel Nederland. En ver daarbuiten. Voor het eerst in haar 113-jarige historie opent Feyenoord nu alle deuren. De club wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21, waarin het uiterste wordt gevraagd van de trainer, spelers, directie en de supporters.

Terwijl de club worstelt met de enorme impact van de COVID19-crisis botst het heden met het verleden, in een zoektocht naar een betere toekomst. Unieke beelden uit onder andere de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichter bij het publiek dan ooit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Virgin River' krijgt bijna zeker een vierde seizoen
Series / Nieuws

'Virgin River' krijgt bijna zeker een vierde seizoen

Ook het derde seizoen van de reeks kan weer op prima kijkcijfers rekenen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van de serie Virgin River eindigde wederom met een aantal klappers van formaat. Fans van de reeks zitten dan ook met heel wat vragen waar een mogelijks vierde seizoen antwoord op zal moeten geven.

Eigenlijk bestaat er weinig twijfel over dat er nog een vierde seizoen van de serie zal verschijnen. Ondanks het feit dat het allemaal wel erg Amerikaans aandoet kan ze namelijk toch rekenen op een ongelofelijke populariteit.

Opstaan uit de dood
Dat we kunnen stellen dat er bijna met zekerheid een vierde seizoen zal verschijnen is het gevolg van een bekendmaking die één van de leden van de cast heeft gedaan.

In het derde seizoen [opgepast spoilers!!!!] zagen we hoe het personage Lily van actrice Lynda Boyd de strijd tegen kanker verloor. Echter zou de actrice terug te zien zijn in het vierde seizoen... dat dan uiteraard wellicht tijdens flashbacks.

Het vierde seizoen van Virgin River mag dan dus met andere woorden nog niet officieel zijn aangekondigd, dat ze er komt staat zo goed als vast. Wanneer we dat vierde deel dan ongeveer zullen mogen verwachten is uiteraard tot dusver nog koffiedik kijken.

De eerste drie seizoenen van de reeks zijn in ieder geval nu te bekijken bij streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' heeft goed nieuws als je niet kan wachten op seizoen 3
Series / Nieuws

'The Mandalorian' heeft goed nieuws als je niet kan wachten op seizoen 3

Het derde seizoen van The Mandalorian is nu al in de maak bij Disney!

Het lijkt erop dat Pedro Pascal een van de drukte mannen in Hollywood is. De acteur is nu bezig met de opnames van HBO-serie The Last of Us en wordt verwacht op de set van The Mandalorian.

Vandaag horen we dat het derde seizoen van The Mandalorian op dit moment al opgenomen wordt. De opnames vinden plaats in Manhattan Beach, in het The Volume-complex van Industrial Light and Magic.

Nu al bezig
Het nieuws komt van een Amerikaanse cinematograaf, die omschrijft hoe de technologie precies werkt en waarom het zo innovatief en handig is. In het bericht staat dat de opnames van The Mandalorian seizoen 3 nu aan de gang zijn.

The Volume is een gigantisch scherm op een set binnenshuis, waar filmmakers complete scènes kunnen opnemen op verschillende locaties, met niet meer dan een paar muisklikken.

ILM heeft vier locaties met StageCraft (de formele naam van de technologie): twee Volumes in de Manhattan Beach Studios, eentje bij Pinewood Studios in Londen en een vierde bij Fox Studios Australia.

De film Thor: Love and Thunder werd in de Atlanta-locatie opgenomen, althans, voor een groot deel. Het nieuwe seizoen van The Mandalorian heeft nog geen releasedatum.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk een hoopvolle update rond live-action Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Eindelijk een hoopvolle update rond live-action Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Netflix is nog altijd van plan om met een live-action Avatar: The Last Airbender te komen.

We hoorden er lange tijd niets over, tot vandaag. De opnames van de geplande live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix blijken in november aanstaande van start te gaan.

Toen Netflix z'n plannen voor de remake onthulde, stelde men bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko aan om het project te maken. Maar na een paar jaar aan ontwikkeling, vertrokken de twee wegens creatieve verschillen. Albert Kim zou begin dit jaar aangesteld zijn als de nieuwe showrunner. Sindsdien bleef het stil.

De remake
Nu horen we dat de serie in november moet beginnen met zijn opnames in Vancouver, Canada. De serie wordt opgenomen onder de titel 'Trade Winds' en zou tot mei 2022 nodig hebben voor de opnames.

Netflix heeft het nieuws nog niet bekend gemaakt, dus neem het voorlopig met een korrel zout. Bovendien lijkt de komst van zo'n serie nog ingewikkeld, nu Konietzko en DiMartino werken aan Avatar Studios, waarmee ze heel wat nieuwe projecten willen maken.

Er wordt onder fans van de franchise behoorlijk getwijfeld over de aankomende remake. Het gerucht gaat dat Katara ouder wordt gemaakt en een romance ontwikkelt met Zuko. Daar zijn fans dan weer niet over te spreken, ook al is het niets meer dan een gerucht.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Grand Tour' komt sneller dan je denkt met een nieuwe special
Series / Nieuws

'The Grand Tour' komt sneller dan je denkt met een nieuwe special

The Grand Tour komt deze maand nog met een special op Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor fans van The Grand Tour. In die serie volgen we Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond terwijl ze nieuwe capriolen uithalen.

Nadat de serie in eerste instantie een wat traditioneel format volgde dat leek op Top Gear - de voormalig serie die het drietal presenteerde tot het ontslag van Clarkson - konden ze aan de slag voor Amazon. Nu maken ze enkel nog speciale afleveringen, waarvan de eerste special naar Vietnam ging en de titel Seamen kreeg. Een tweede aflevering ging naar Réunion en Madagascar en heette A Massive Hunt.

The Grand Tour: Lochdown
De vorige twee afleveringen gingen naar de andere kant van de wereld en dat is nu niet het geval. Het olijke trio is namelijk dicht bij huis gebleven en brengt ons een special getiteld Lochdown.

Daarin reizen ze op het hoogtepunt van coronarestricties en internationale reisblokkades naar Schotland, om daar in Amerikaanse auto's van Edinburgh naar de Outer Hebridies te rijden.

De aflevering is vanaf 30 juli te zien op Amazon Prime Video. En uiteraard is er ook al een teaser vrijgegeven voor de speciale aflevering:

Lees ook: Clarkson, Hammond en May zijn terug voor 'The Grand Tour'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series nieuw toe komende week

Het wordt een minder drukke, maar daardoor niet minder opwindende, week op Netflix.

Vandaag kijken we vooruit naar de komende dagen op Netflix. Elke maandag blikken we immers vooruit op wat de streamingdienst aan nieuwe series heeft aangekondigd.

Komende week geldt dat er vier series zijn aangekondigd en daar bovenop nog een vijfde serie is die een toevoeging krijgt in de vorm van een film.

Sexy Beasts (21 juli): Zeg maar gedag tegen oppervlakkig daten. Singles hebben make-up en prostatica op om hun uiterlijk te verbergen en te daten in het echt.

Masters of the Universe: Revelation (23 juli): De oorlog voor Eternia begint opnieuw in wat mogelijk de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor kan zijn.

Sky Rojo seizoen 2 (23 juli): Adrenaline en actie zijn terug in het tweede seizoen van Sky Rojo, van de makers van La Casa de Papel.

The Movies That Made Us seizoen 2 (23 juli): Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.

Kingdom: Ashin of the North (23 juli; film): Tragedie, verraad en een mysterieuze ontdekking voeden de wraakzucht van een vrouw, die haar stam en familie wil wreken in deze speciale aflevering van 'Kingdom'.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flinke tegenslag voor Netflix-hit 'Bridgerton' seizoen 2
Series / Nieuws

Flinke tegenslag voor Netflix-hit 'Bridgerton' seizoen 2

Na nog een coronabesmetting zijn de opnames voorlopig stilgelegd door Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de opnames van Bridgerton seizoen 2 stilgelegd. Dat een tweede keer nadat er een coronabesmetting op de set gespot is. Ditmaal liggen de opnames een langere tijd stil.

Dat meldt Deadline vandaag op basis van bronnen binnen de productie. Netflix heeft die voor onbepaalde tijd stilgelegd, en kijkt nu samen met de producenten van Shondaland naar een manier om de serie weer veilig op te nemen. Dat terwijl de Deltavariant van het coronavirus flink in opkomst is in het Verenigd Koninkrijk.

Voorlopig stilgelegd
De vorige keer dat de opnames van Bridgerton stil kwamen te liggen, duurde het 24 uur voordat men weer verder ging. Nu gaat het om een stop voor onbepaalde tijd. Dat leidt tot speculatie dat het gaat om een van de castleden die besmet is.

Netflix gaat heel proactief te werk met het testen op het coronavirus. Dat de serie nu voorlopig z'n opnames heeft moeten stilleggen is dan ook een pijnlijke herinnering dat series en films zeker niet veilig zijn. Vooral niet nu varianten een manier vinden om zich sneller door de bevolking te verspreiden.

Bridgerton wordt in het Verenigd Koninkrijk opgenomen. De serie werd afgelopen week voor 12 Emmy Awards genomineerd. Het eerste seizoen was een gigantisch succes en zelfs de best bekeken Netflix Original. Geen wonder dus dat men hoopt in december een tweede reeks uit te brengen, wat nu bemoeilijkt wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we waar 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' om draait
Series / Nieuws

Eindelijk weten we waar 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' om draait

De serie rond Obi-Wan Kenobi krijgt mogelijk meerdere Inquisitors die het onze held moeilijk gaan maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mogelijk is de rol van acteur Sung Kang in de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie van Disney+ onthuld. Hij zal volgens de geruchten een van de Inquisitors gaan spelen, die daarmee een grote factor lijken te worden in de serie.

Obi-Wan Kenobi heeft een grote cast. Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi, de Star Wars-held die er al sinds het begin is. Hayden Christensen speelt verder weer Darth Vader en opvallend genoeg zijn ook Joel Edgerton en Bonnie Piesse terug als Uncle Owen en Aunt Beru. En dan zijn er nog de nieuwe gezichten in de vorm van Indira Varma, Rupert Friend en Kumail Nanjiani.

Sung Kang
Veel is er niet bekend over de serie. Maar we hoorden al dat er Inquisitors in zitten en nu weten we dus mogelijk dat ook Kang er eentje zal spelen.

Dat meldt Cinelinx. Volgens hen is hij niet gewoon een Inquisitor, maar specifiek de Fifth Brother. Dat personage was eerder in de Star Wars-franchise ook al te zien. Disney had natuurlijk geen reactie op het nieuws.

De Inquisitors zijn behoorlijk gruwelijke personages. Het zijn meestal voormalig Jedi-leerlingen die nu bij de Dark Side van de Force horen en door het Keizerrijk gebruikt worden om de overgebleven Jedi op te jagen en te vermoorden. De FIfth Brother werkte voor Darth Vader, samen met de Seventh Sister.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-fans zijn bang dat nog een belangrijk figuur vertrekt
Series / Nieuws

'Loki'-fans zijn bang dat nog een belangrijk figuur vertrekt

De serie Loki krijgt voor z'n tweede seizoen weer een tegenslag te verwerken.

Het Marvel Cinematic Universe is op dit moment de grootste franchise van Hollywood. Er zijn wereldwijd miljoenen fans die elke ontwikkeling op de voet volgen.

Nu de serie Loki net voorbij is, hebben fans al iets extra's gekregen om naar uit te kijken. Er wordt namelijk aan een tweede seizoen gewerkt. Maar dat moet het al doen zonder regisseur Kate Herron, die tijdens een interview liet weten alles verteld te hebben wat ze al wilde. En nu lijkt ook schrijver Michael Waldron te stoppen.

Einde verhaal?
Michael Waldron plaatste op Twitter een vrij cryptisch bericht, waar fans van denken dat hij mogelijk hint op een vertrek bij de serie.

De tweet van Waldron bevatte geen woorden. Maar wel een screenshot van de serie zelf, waarbij Loki kijkt naar het End of File-momentje in het TVA-theater. Doordat er geen woorden bij zaten, begonnen fans natuurlijk meteen te speculeren. Zou dit het einde zijn van Waldrons tijd in de franchise?"Ik keer niet terug," vertelde Kate Herron al. "Ik wilde het altijd al hierbij laten en eerlijk gezegd is het tweede seizoen niet iets dat we gepland hebben. Dat het er gaat komen vind ik geweldig en ik kijk er enorm naar uit om het volgende seizoen als fan te kunnen kijken. Maar ik denk wel dat ik trots ben op wat we gemaakt hebben en dat ik alles gegeven heb. Ik heb wel wat andere projecten die eraan zitten te komen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster vindt dat het laatste seizoen veel te kort was
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster vindt dat het laatste seizoen veel te kort was

Game of Thrones rondde zijn serie ineens heel snel af, wat behoorlijk tegenviel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de sterren van Game of Thrones vindt dat het laatste seizoen langer had moeten zijn. Acteur Kristian Nairn deelde tijdens een interview met Express zijn mening over het laatste seizoen van de televisieserie.

Game of Thrones was een vrij populaire serie van HBO. Maar het laatste seizoen voldeed niet aan de hoge verwachtingen van de fans. En dus werd de serie uiteindelijk met een nogal matig seizoen afgerond, mede doordat de boel wat overhaast afgerond voelde.

Wat langer maken
Ook Kristian Nairn lijkt dat perspectief wel te delen. "Ik probeer objectief te zijn. Maar ik ben ook een fan van de zaak, en als iets waar je heel erg van houdt niet voldoet aan je verwachtingen, dan begrijp ik het. Ik vond het laatste seizoen niet slecht, maar had wel gewild dat het langer zou zijn."

Gelukkig gaat de franchise voorlopig wel door. HBO-baas Casey Bloys regelde namelijk dat er meer series komen, waarvan House of the Dragon de eerste wordt.

"Het gaat om een geweldige franchise die al decennia oud is," begon Bloys recent in een interview over de toekomst van de franchise. "Ik weet niet hoe groot het wordt, maar het is sowieso een mooie franchise en een buitengewone wereld. Dus ik denk niet dat het bij één serie blijft."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' vindt zichzelf opnieuw uit in seizoen 7
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' vindt zichzelf opnieuw uit in seizoen 7

De serie Fear the Walking Dead doet het weer helemaal anders nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Fear the Walking Dead vond zichzelf vorig seizoen al opnieuw uit. En dat gebeurt bij het zevende seizoen gewoon nog eens.

Eind vorig seizoen wist cultleider Teddy Maddox bijna een dozijn kernkoppen af te laten gaan in Texas. De Lone Star State veranderde daardoor in het 'ground zero' van een tweede apocalypse. Morgan Jones, Alicia Clark en Victor Strand behoren tot de overlevers, maar krijgen het nog zwaar in "een heel nieuwe serie".

Opnieuw uitvinden
Volgens co-showrunner Ian Goldberg heeft de serie zichzelf weer helemaal opnieuw uitgevonden. Tijdens de nieuwste TWDUniverse-stream op Twitch was hij te gast.

"De wereld is veranderd. Het landschap is anders. Er zijn meerdere kernkoppen ontploft en dat betekent dat alles anders is. Het gaat de Walkers veranderen, de leefomstandigheden en eigenlijk alles aan de manier waarop onze personages leven in deze wereld," aldus Goldberg.

Het explosieve einde van het zesde seizoen heeft dus grote impact op het zevende seizoen. "Op macroniveau vertellen we nog altijd een westernverhaal. En de anthologische aanpak van de verhalen, waar we met seizoen 6 in doken, wordt ook bij seizoen 7 voortgezet. We vertellen dus heel geconcentreerde verhalen rond twee of drie personages met een echt begin, midden en eind. Je zult zien dat de personages op verschillende locaties zijn, in wisselende duo's."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een forse tegenslag voor Disney+-serie 'Willow'
Series / Nieuws

Weer een forse tegenslag voor Disney+-serie 'Willow'

De serie Willow verliest wederom een van zijn regisseurs, gaat dat wel goed zo?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gaat maar niet heel soepel met de Willow-serie waar Disney+ aan werkt. In de televisieserie keert acteur Warwick Davis terug als hoofdrolspeler. Maar er blijven maar tegenslagen komen.

Afgelopen januari bleek dat regisseur Jon M. Chu bij de productie vertrok, wegens veranderingen in het productieschema, voortdurende lockdowns in het Verenigd Koninkrijk en een nieuwe baby die deze zomer geboren wordt. Hij werd vervangen door Jonathan Entwistle en die vertrok deze week.

Nu al vervangen
Gelukkig voor Disney+ is er snel een vervanger voor Entwistle gevonden in Stephen Woolfenden. Hij staat bekend als televisieregisseur, maar werkte ook aan grootschalige filmproducties. Zo nam hij als Second Unit Director delen van Detective Pikachu en maar liefst zes Harry Potter-films op.

Willow speelt zich jaren na de gebeurtenissen in de fantasyfilm uit 1988 af. We zien heel nieuwe personages in het betoverde rijk van feeën en tweekoppige Eborsisk monsters.

Centraal staat Warwick Davis weer, wiens Willow nu een "zeer ervaren tovenaar is. Ik hoop dat hij heel wat magie heeft geleerd en dat we hem dat zien uitvoeren" vertelde Davis.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' krijgt een ongelofelijk groot budget
Series / Nieuws

'The Last of Us' krijgt een ongelofelijk groot budget

De serie The Last of Us gaat heel veel geld kosten in z'n eerste seizoen.

HBO zet alles op alles om van The Last of Us een groot succes te maken. De televisieserie werd in november aangekondigd en deze maand gingen de opnames al van start. En dat blijkt met een mega-budget te zijn.

Een paar weken geleden kregen we een eerste setfoto te zien van The Last of Us. Op dit moment vinden de opnames plaats in Canada, en volgens IATSE 212-baas Damian petti, is het de grootste productie ooit in het land. In andere woorden: HBO zet er flink op in.

Enorm budget
Petti stelt dat de serie vijf art directors heeft en "een leger van honderden technici". Die werken allemaal gedurende de twaalf maanden die men nodig heeft voor voorbereidingen en opnames, in Alberta.

"The Last of Us, dat deze week met zijn opnames begint, is echt een monster," begon Petti. "De serie heeft vijf art directors en een leger van honderden technici. Er zijn zes maanden aan voorbereidingen geweest en nu vinden er twaalf maanden aan opnames plaats in Alberta."

Het budget bedraagt "meer dan acht cijfers per aflevering. Dus er is een groot economisch effect als gevolg hiervan, met honderden bedrijven die profiteren van al het werk dat verricht moet worden."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.