Gaat Arya dood in 'Game of Thrones'?

En HBO heeft een nieuwe promo vrijgegeven.

Jim Pedd, 18-12-2014 16:36

In een interview met The Guardian wist actrice Maisie Williams, die de rol van Arya Stark speelt in HBO-serie Game of Thrones, verwarring te scheppen rond het lot van haar personage. Verder heeft HBO een promo vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kunt bekijken. Deze is ietwat onscherp, maar dat komt omdat deze niet officieel is.
"Er is een groot eind voor Arya gepland," vertelde Williams. "Ze werken eraan om haar af te breken en je krijgt de kans om achter de scheuren te kijken." En dan, veel opvallender: "Het is, voor zover iedereen weet, het einde van Arya."

Of haar personage daarmee ook al niet het einde zal halen van de serie, is nog de vraag, maar het geeft wel een beeld van de grote onzekerheid die er heerst over hoe de serie verder moet. Volgens haar gaat de serie mogelijk verder dan het verhaal van de boeken van George R.R. Martin.

De serie heeft hem bijna bijgehaald en dan zou er geen materiaal meer over zijn voor showrunners David Benioff en D.B. Weiss om zich op te baseren. "We naderen het einde nu, dus ik weet niet wat ze volgend jaar gaan doen." HBO zou wel eens goed kunnen beslissen dat de serie zich af moet wenden van het bronmateriaal. Verder weten we dat Maisie Williams getekend heeft voor nog een zesde seizoen.Lees meer over: game of thrones, maisie williams, hbo, serie, seizoen 5, promo, einde, seizoen 6, george rr martin, boeken, david benioff, db weiss

Populair nieuws