Uniek: Disney+ onthult trailer 'Dat ene woord - Feyenoord'

Disney+ onthult trailer 'Dat ene woord: Feyenoord'

Feyenoord komt met eigen docuserie op Disney+: check de trailer!

Bram de Groot, 19 juli 2021 16:09

Of je nu voor de Rotterdamse club bent of niet, de docuserie Dat ene woord - Feyenoord die binnenkort op Disney+ verschijnt is er eentje om te zien voor iedere voetballiefhebber. We hebben de eerste beelden.
In de trailer zijn de eerste beelden uit de negendelige serie te zien. De serie heeft ook een definitieve lanceringsdatum: 1 september 2021, op het Star-label van de streamingservice. De Nederlandse serie is de eerste Europese Original productie voor Disney+.

De eerste beelden uit de Feyenoord-docuserie
Dat ene woord - Feyenoord wordt geproduceerd door Lusus Media, in samenwerking met ESPN. Hieronder de eerste trailer.


Dat ene woord - Feyenoord
Feyenoord. Club van het volk, gelegen aan de Rotterdamse Maas maar met een supportersschare door heel Nederland. En ver daarbuiten. Voor het eerst in haar 113-jarige historie opent Feyenoord nu alle deuren. De club wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21, waarin het uiterste wordt gevraagd van de trainer, spelers, directie en de supporters.

Terwijl de club worstelt met de enorme impact van de COVID19-crisis botst het heden met het verleden, in een zoektocht naar een betere toekomst. Unieke beelden uit onder andere de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichter bij het publiek dan ooit.

Bron: Disney

Lees meer over: Feyenoord, Disney, Dat ene woord, serie, docu

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws