'The Mandalorian' heeft goed nieuws als je niet kan wachten op seizoen 3

'The Mandalorian' heeft goed nieuws voor je

Het derde seizoen van The Mandalorian is nu al in de maak bij Disney!

Jim Pedd, 19 juli 2021 om 14:30

Het lijkt erop dat Pedro Pascal een van de drukte mannen in Hollywood is. De acteur is nu bezig met de opnames van HBO-serie The Last of Us en wordt verwacht op de set van The Mandalorian.
Vandaag horen we dat het derde seizoen van The Mandalorian op dit moment al opgenomen wordt. De opnames vinden plaats in Manhattan Beach, in het The Volume-complex van Industrial Light and Magic.

Nu al bezig
Het nieuws komt van een Amerikaanse cinematograaf, die omschrijft hoe de technologie precies werkt en waarom het zo innovatief en handig is. In het bericht staat dat de opnames van The Mandalorian seizoen 3 nu aan de gang zijn.

The Volume is een gigantisch scherm op een set binnenshuis, waar filmmakers complete scènes kunnen opnemen op verschillende locaties, met niet meer dan een paar muisklikken.

ILM heeft vier locaties met StageCraft (de formele naam van de technologie): twee Volumes in de Manhattan Beach Studios, eentje bij Pinewood Studios in Londen en een vierde bij Fox Studios Australia.

De film Thor: Love and Thunder werd in de Atlanta-locatie opgenomen, althans, voor een groot deel. Het nieuwe seizoen van The Mandalorian heeft nog geen releasedatum.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Pedro Pascal

Populair nieuws