search
Nieuw op Netflix: De absurde datingshow 'Sexy Beasts'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De absurde datingshow 'Sexy Beasts'

Dit is mogelijks de vreemdste datingshow die je ooit in je leven te zien zal krijgen...

Geoffrey Ketels
Heel wat mensen zijn grote fan van datingshows. Geldt dat ook voor jou? Dan staat er vanaf morgen een wel erg bijzonder exemplaar op Netflix!

De datingshow Sexy Beasts wordt omschreven als een combinatie van First Dates samen met The Masked Singer. Dat is het gevolg van het feit dat vrijgezellen de uitdaging aangaan om compleet onherkenbaar met elkaar te daten.

Het vermommen van de vrijgezellen levert in ieder geval bijzonder beeldmateriaal op. Dat bleek al meteen op het ogenblik dat de trailer voor het eerste seizoen door Netflix de wereld werd ingestuurd. Zelfs de duivel bleek van de partij te zijn!

6 afleveringen
Het eerste seizoen van de datingshow Sexy Beasts is vanaf woensdag 21 juli 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix. Het eerste seizoen van de reeks bestaat uit in totaal zes afleveringen. Alle afleveringen zullen in één keer aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd.

Wil jij alvast een voorsmaakje krijgen van deze toch wel echt merkwaardige datingshow? Dan kan de onderstaande trailer daarvoor zorgen. Ga je toch liever meteen aan de slag met de volledige afleveringen? Dan moet je daarvoor nog even wachten tot morgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen