Waar blijft die beloofde 'The Walking Dead'-film nou?

Er zou een The Walking Dead-film rond Rick Grimes komen. Maar het blijft zo stil.

Jim Pedd, 20-07-2021 15:20

Er zijn twee jaar verstreken sinds we een teaser te zien kregen voor een The Walking Dead-film. Die teaser onthulde dat Rick Grimes terug zou keren in de bioscoop. Maar waar blijft die film?
Twee jaar geleden werd tijdens de San Diego Comic-Con een teaser voor de film onthuld. We zagen een Civic Republic Military-helikopter richting de skyline van Philadelphia vliegen. Daarna verscheen het logo van de Civic Republic Military in beeld.

Eerste in een trilogie
De film zou de eerste in een trilogie zijn, die in zijn geheel moet draaien om het leven van Rick na zijn verdwijning in het negende seizoen van The Walking Dead.

"Dit is het einde van Rick Grimes in The Walking Dead. Maar dit is niet het einde van het verhaal van Rick Grimes," vertelde Scott Gimple enkele minuten na het einde van de aflevering waarin we Grimes zagen verdwijnen. "We blijven het verhaal van Rick Grimes in een aantal AMC Original-films vertellen. Er is nog veel verhaal om te vertellen, dus we kunnen niet wachten om te beginnen."

Alleen laat dat beginnen wel heel lang op zich wachten. De film moest eerst in 2019 beginnen met de opnames, maar dat bleek niet haalbaar. Vervolgens brak de coronapandemie uit en werkte men achter de schermen verder.

Gelukkig beloofde Andrew Lincoln, die terugkeert als Rick, recent dat "zodra ik mijn land kan verlaten, ik van plan ben om in de lente en zomer in Amerika te zijn om te filmen". Dat is de laatste update die we gehad hebben.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Rick Grimes, Andrew Lincoln

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix