search
'Arrow'-ster Stephen Amell onthult de eerste trailer van zijn nieuwe serie: 'Heels'

'Arrow'-ster Stephen Amell onthult de eerste trailer van zijn nieuwe serie: 'Heels'

Heels wordt een nieuwe serie die draait om worstelaars in een kleine Amerikaanse gemeenschap.

Jim Pedd
Arrow-acteur Stephen Amell keert terug naar televisie met zijn volgende grote rol in een serie. Dat is in de vorm van Heels, waarin hij samen met Alexander Ludwig de hoofdrol speelt.

Vandaag is er niet alleen een eerste trailer vrijgegeven, ook kwam Amell met een nieuwe poster. De poster laat Amell's Jack Spade zien, in de worstelring. Vlak achter hem zie je Ace Space, die gespeeld wordt door Ludwig.

Grote rivaliteit
Centraal in de serie staan de uitdagingen van worstelen als beroep, maar ook duikt de serie in de levens van mensen die proberen hun dromen te verwezenlijken in de ring. Michael Waldron schreef het scenario voor de nieuwe serie.

Hier zie je de trailer:In Heels volgen we broers en rivalen Jack en Ace Space. Zij werken voor hetzelfde worstelbedrijf, een onderneming van hun familie, die ooit begonnen is door hun vader. Maar de twee worstelen met het nalatenschap van de inmiddels overleden patriarch. Iemand speelt in de ring altijd de goedzak en een ander de schurk. Alleen is het scheiden van die rollen soms heel moeilijk.

Hieronder nog de poster. De serie is vanaf 15 augustus te zien.

Aanbevolen artikelen