search

Ons nieuws van dinsdag 20 juli 2021

Uiterst hoopgevende update rond 'Lord of the Rings' van Amazon
Series / Nieuws

Uiterst hoopgevende update rond 'Lord of the Rings' van Amazon

De Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video heeft de rechten op de Silmarillion.

Het gerucht gaat dat de Lord of the Rings-serie van Amazon erin geslaagd is de rechten te krijgen op de Silmarillion en de Unfinished Tales van J.R.R. Tolkien. Of in elk geval delen hiervan.

Dat meldt de site The One Ring in een uitgebreid bericht. De studio zou erin geslaagd zijn in elk geval de rechten te krijgen op de verhalen die draaien om Númenor en om de One Ring. Gek is dat gerucht niet, want we zagen diverse castleden al foto's plaatsen op hun Instagram met de Silmarillion.

Opvallende prestatie
Deze rechten zouden Amazon ertoe in staat stellen om grote momenten uit de geschiedenis van Midden-Aarde te bekijken, waaronder het scheppen van de Ring en de creatie van de Orcs.

Het is ook een opvallende prestatie, want Peter Jackson mocht met zijn Lord of the Rings- en Hobbit-films enkel gebruik maken van de vier boeken waar het om gaat en niet de appendixes of de Silmarillion.

De Tolkien-nazaten beschouwen de Silmarillion naar het schijnt als het grootste werk van J.R.R. Tolkien en zouden daarom niet happig zijn die zomaar uit te geven een andere partij. Daarom dat Jackson er ook niets mee mocht doen. Dat de familie dit nu wel toestaan bij Amazon, is dus hoopgevend!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix krijgt er opvallende concurrentie bij op de streamingmarkt
Series / Nieuws

Netflix krijgt er opvallende concurrentie bij op de streamingmarkt

De nieuwe streamingdienst richt zich hoofdzakelijk op nieuws, maar er zullen ook series op verschijnen...

Geoffrey Ketels
De markt van de streamingdiensten is de voorbije jaren aardig uitgebreid. Netflix kreeg eerder dan ook al concurrentie van onder meer Disney+ en Apple TV+. Daar komt nu nog een opvallende extra partij bij.

Inmiddels heeft niemand minder dan CNN bekend gemaakt ook de streamingmarkt te gaan betreden. Dit doet ze door middel van haar eigen streaming platform genaamd CNN+. Hier zal dagelijks tussen de acht en twaalf uur live nieuws op te zien zijn. In eerste instantie lijkt dit dus niet meteen een concurrent te zijn voor Netflix... of toch?

De streamingdienst van CNN lijkt op het eerste zicht een ander marktsegment aan te doen dan Netflix. Toch is dat niet helemaal juist.

Series
Naast de extra verslaggeving zullen abonnees van CNN+ ook wel degelijk verschillende series kunnen bekijken. Het gaat hierbij om namen zoals bijvoorbeeld Anthony Bourdain: Parts Unknown en Stanley Tucci: Searching for Italy.

Voor Antony Bourdain: Parts Unknown geldt dat ze op moment van schrijven nog deel uitmaakt van het aanbod van Amazon Prime Video. Daar zal dus wellicht in de toekomst verandering in komen.

De nieuwe streamingdienst CNN+ moet ergens in de loop van het jaar 2022 worden gelanceerd. Of ze (meteen) wereldwijd zal worden uitgerold is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-bedenker reageert op een van de grootste kritiekpunten van de fans
Series / Nieuws

'Friends'-bedenker reageert op een van de grootste kritiekpunten van de fans

Hoe zit dat nou eigenlijk met de diversiteit in de komedie Friends?

Marta Kauffman ging tijdens een recent interview in op de problemen rond diversiteit van Friends. Dat deed ze tijdens een CNN-special met de titel History of the Sitcom.

Friends was gedurende tien jaar te zien en draait om de levens van zes vrienden van allemaal in de twintig. Zij werken en leven samen in New York City en worstelen met het dagelijks leven. De hoofdrollen waren voor Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc, en naast hen was er een breed ensemble.

Forse kritiek
Hoewel de serie het erg goed deed en nog altijd enorm populair is bij de grote streamingdienst Netflix, is er de laatste tijd ook meer kritiek op de serie gekomen.

De personages die gemaakt zijn, zijn namelijk allemaal witte mensen, die ook niet of nauwelijks vrienden van een andere etniciteit hebben.

Precies daar ging Kauffman op in tegenover CNN: "In dat opzicht is het in zekere zin een product van zijn tijd. En van mijn eigen onwetendheid. Er waren zwarte series en er waren witte series. Er waren toentertijd weinig interraciale series. Ik denk dat ik toen vooral dacht: 'Dit is wat ik weet'."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' begint nu al met zijn tweede seizoen
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' begint nu al met zijn tweede seizoen

De opnames van het tweede seizoen van The Wheel of Time zijn al begonnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon is nu al begonnen met de opnames van het tweede seizoen van fantasyserie The Wheel of Time. Dat blijkt uit een bericht dat Prime Video op Twitter zette.

We zien een clapperboard, dat aankondigt dat de opnames zijn begonnen. De scène op de achtergrond staat niet in focus, maar het lijkt op een interieur met wat kaarsen en decoratie op een tafel die lijkt op een kaart.

Snel te zien
De serie moet dit jaar nog te streamen zijn op Amazon Prime Video. Dat werd bevestigd door showrunner Rafe Judkins in een video. Voor het einde van de zomer is de trailer nog te zien.

Opvallend is dat Amazon flink inzet op de franchise. Er wordt namelijk ook gewerkt aan een trilogie van films die als prequel dienen op de serie. De eerste heet Age of Legends en krijgt een script van de hand van Zack Stentz.

The Wheel of Time speelt zich af in een wereld die nog herstellende is van 'The Breaking of the World', een gebeurtenis in het verre verleden waardoor mannen niet zomaar meer magie kunnen gebruiken. Een magiër genaamd Moiraine komt een groep tieners tegen in een afgelegen uithoek van de wereld en ontdekt dat een van hen de reïncarnatie van de Dragon is, een figuur dat de wereld kan redden of vernietigen.

Hieronder de aankondiging op Twitter:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-ster Stephen Amell onthult de eerste trailer van zijn nieuwe serie: 'Heels'
Series / Trailer

'Arrow'-ster Stephen Amell onthult de eerste trailer van zijn nieuwe serie: 'Heels'

Heels wordt een nieuwe serie die draait om worstelaars in een kleine Amerikaanse gemeenschap.

Arrow-acteur Stephen Amell keert terug naar televisie met zijn volgende grote rol in een serie. Dat is in de vorm van Heels, waarin hij samen met Alexander Ludwig de hoofdrol speelt.

Vandaag is er niet alleen een eerste trailer vrijgegeven, ook kwam Amell met een nieuwe poster. De poster laat Amell's Jack Spade zien, in de worstelring. Vlak achter hem zie je Ace Space, die gespeeld wordt door Ludwig.

Grote rivaliteit
Centraal in de serie staan de uitdagingen van worstelen als beroep, maar ook duikt de serie in de levens van mensen die proberen hun dromen te verwezenlijken in de ring. Michael Waldron schreef het scenario voor de nieuwe serie.

Hier zie je de trailer:In Heels volgen we broers en rivalen Jack en Ace Space. Zij werken voor hetzelfde worstelbedrijf, een onderneming van hun familie, die ooit begonnen is door hun vader. Maar de twee worstelen met het nalatenschap van de inmiddels overleden patriarch. Iemand speelt in de ring altijd de goedzak en een ander de schurk. Alleen is het scheiden van die rollen soms heel moeilijk.

Hieronder nog de poster. De serie is vanaf 15 augustus te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De absurde datingshow 'Sexy Beasts'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De absurde datingshow 'Sexy Beasts'

Dit is mogelijks de vreemdste datingshow die je ooit in je leven te zien zal krijgen...

Geoffrey Ketels
Heel wat mensen zijn grote fan van datingshows. Geldt dat ook voor jou? Dan staat er vanaf morgen een wel erg bijzonder exemplaar op Netflix!

De datingshow Sexy Beasts wordt omschreven als een combinatie van First Dates samen met The Masked Singer. Dat is het gevolg van het feit dat vrijgezellen de uitdaging aangaan om compleet onherkenbaar met elkaar te daten.

Het vermommen van de vrijgezellen levert in ieder geval bijzonder beeldmateriaal op. Dat bleek al meteen op het ogenblik dat de trailer voor het eerste seizoen door Netflix de wereld werd ingestuurd. Zelfs de duivel bleek van de partij te zijn!

6 afleveringen
Het eerste seizoen van de datingshow Sexy Beasts is vanaf woensdag 21 juli 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix. Het eerste seizoen van de reeks bestaat uit in totaal zes afleveringen. Alle afleveringen zullen in één keer aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd.

Wil jij alvast een voorsmaakje krijgen van deze toch wel echt merkwaardige datingshow? Dan kan de onderstaande trailer daarvoor zorgen. Ga je toch liever meteen aan de slag met de volledige afleveringen? Dan moet je daarvoor nog even wachten tot morgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar blijft die beloofde 'The Walking Dead'-film nou?
Series / Nieuws

Waar blijft die beloofde 'The Walking Dead'-film nou?

Er zou een The Walking Dead-film rond Rick Grimes komen. Maar het blijft zo stil.

Er zijn twee jaar verstreken sinds we een teaser te zien kregen voor een The Walking Dead-film. Die teaser onthulde dat Rick Grimes terug zou keren in de bioscoop. Maar waar blijft die film?

Twee jaar geleden werd tijdens de San Diego Comic-Con een teaser voor de film onthuld. We zagen een Civic Republic Military-helikopter richting de skyline van Philadelphia vliegen. Daarna verscheen het logo van de Civic Republic Military in beeld.

Eerste in een trilogie
De film zou de eerste in een trilogie zijn, die in zijn geheel moet draaien om het leven van Rick na zijn verdwijning in het negende seizoen van The Walking Dead.

"Dit is het einde van Rick Grimes in The Walking Dead. Maar dit is niet het einde van het verhaal van Rick Grimes," vertelde Scott Gimple enkele minuten na het einde van de aflevering waarin we Grimes zagen verdwijnen. "We blijven het verhaal van Rick Grimes in een aantal AMC Original-films vertellen. Er is nog veel verhaal om te vertellen, dus we kunnen niet wachten om te beginnen."

Alleen laat dat beginnen wel heel lang op zich wachten. De film moest eerst in 2019 beginnen met de opnames, maar dat bleek niet haalbaar. Vervolgens brak de coronapandemie uit en werkte men achter de schermen verder.

Gelukkig beloofde Andrew Lincoln, die terugkeert als Rick, recent dat "zodra ik mijn land kan verlaten, ik van plan ben om in de lente en zomer in Amerika te zijn om te filmen". Dat is de laatste update die we gehad hebben.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt mogelijk met een wel heel opvallende gameverfilming
Series / Nieuws

Netflix komt mogelijk met een wel heel opvallende gameverfilming

The Ghost of Tsushima komt mogelijk naar Netflix, daar hint een lek op.

Een nieuw lek wijst erop dat Netflix de ambitie heeft om veel te gaan doen met games. We hoorden recent al dat Netflix mogelijk van plan is een grote rol te spelen in die industrie.

Het idee van Netflix zou zijn om met een spin-off bedrijf te komen, N Game genaamd. Dat zou een dienst moeten zijn die doet denken aan de Xbox Game Pass van Microsoft. Gek is dat niet gezien de connecties die Netflix heeft met de industrie: Netflix maakt al tal van game-series.

Ghost of Tsushima
Twitteraar Steve Moser ontdekte in de backend van de Netflix-app meerdere aanwijzingen die duiden op de komst van zo'n platform. Zo ontdekte hij foto's van PlayStation-hardware en de game Ghost of Tsushima.

De conclusie kan zijn dat Netflix samenwerkt met diverse bedrijven, waaronder Sony, om een alternatief te ontwikkelen op de Game Pass. Als dat zo is, dan kan Netflix wellicht ook gebruik gaan maken van de immens bibliotheek van grote game-franchises om daar live-action of animatieseries van te maken.

Sony heeft al twee games in licentie uitgebracht om er series van te laten maken. Dit najaar krijgen we Uncharted te zien, een gamefilm en er wordt druk gewerkt aan HBO-serie The Last of Us.

Laten we hopen dat Netflix zich meer gaat bemoeien met deze markt!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Forse tegenslag voor 'Charmed'-serie van The CW
Series / Nieuws

Forse tegenslag voor 'Charmed'-serie van The CW

De serie Charmed moet het zonder een van zijn hoofdrolspelers doen straks.

De geschiedenis herhaalt zich voor Charmed. Maandagmorgen kondigde actrice Madeleine Mantock aan dat ze de serie verlaat, tegen het einde van het derde seizoen.

Dat is teleurstellend nieuws voor de fans, maar een herhaling van de originele serie. Toentertijd vertrok actrice Shannen Doherty na het derde seizoen bij de serie. Mantock speelt in de serie toevallig ook dezelfde rol als Doherty, namelijk de oudste zus. En dat niet alleen: haar Macy heeft dezelfde krachten als Prue van Doherty.

Afscheid nemen
Mantock schreef in haar statement: "Dat ik de afgelopen drie seizoenen Macy heb gespeeld in Charmed, is een groot privilege en ik heb er enorm van genoten om met onze fantastische producenten, creatieve krachten, cast en crew te werken. Ik ben ontzettend dankbaar aan The CW en CBS Studios voor mijn tijd in de serie en de steun bij mijn moeilijke keuze om te vertrekken. Enorm bedankt aan onze fans, die vooruit kunnen kijken naar, voor zover ik weet, een spectaculair vierde seizoen."

Het nieuws komt vlak voor de finale van het derde seizoen van de serie. Die kijkt vermoedelijk naar de manier waarop haar personage vertrekt.

In de oorspronkelijke serie werd Prue gedood toen Doherty de serie verliet, en kon Rose McGowan zich bij de cast voegen. Zij was een langverloren zus waar de rest niet van af wist. Wat er ook gebeurt in de finale van het derde seizoen, showrunners Liz Kruger en Craig Shapiro hebben al duidelijk gemaakt dat "de deur altijd open staat" voor een terugkeer van Macy.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt weer een complete serie toe aan zijn aanbod, en wat voor een!
Series / Nieuws

Netflix voegt weer een complete serie toe aan zijn aanbod, en wat voor een!

Netflix voegt weer een complete serie toe aan zijn aanbod; ditmaal Downton Abbey!

In het verleden stond de serie Downton Abbey van de Britse televisiezender ITV al eens op Netflix. Maar hij verdween, waarna fans het zonder het bijzonder goed ontvangen kostuumdrama moesten doen.

Maar Netflix heeft nu goed nieuws voor de fans. De serie Downton Abbey keert namelijk in zijn geheel terug op Netflix. Vanaf 15 augustus kan je de serie streamen.

Downton Abbey
De serie draait om het huis van de graaf en gravin van Grantham. We volgen de familie Crawley tijdens de vroege heerschappij van koning George V en we leren snel veel over de verschillende standen binnen een Brits landhuis.

Downton Abbey was tussen 2010 en 2015 te zien op ITV, en stond in het verleden al eens in z'n geheel op Netflix. Vervolgens kocht Amazon Prime Video de rechten en nu gaat het balletje dus weer terug naar Netflix.

De serie kent in totaal 52 afleveringen, verspreid over een totaal van vijf seizoenen. Ook verscheen er een film, maar die komt niet direct op Netflix te staan. Verder krijgen we in 2022 een vervolg.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO legt opnames 'Game of Thrones: House of Dragon' stil
Series / Nieuws

HBO legt opnames 'Game of Thrones: House of Dragon' stil

De Game of Thrones prequelserie even on hold door covid.

De afgelopen periode horen we gelukkig nog weinig berichten op producties van series of films die stil worden gelegd door positieve covid-testen. Nu is dat wel weer het geval bij House of Dragon, de prequelserie van Game of Thrones.

Via Deadline wordt duidelijk dat slechts één positieve test voldoende is geweest om de complete opnameplanning on hold te zetten. De persoon is ondertussen in isolatie en mensen waarmee hij of zij contact heeft gehad worden gevolgd.

Korte break voor opnames House of Dragon
De opname stop duurt in ieder geval tot deze woensdag. De afgelopen dagen hadden ook de serie Bridgerton van Netflix en de film Matilda van Netflix te maken met opnamestops door positieve testen.

De opnames van House of Dragon vinden plaats in Engeland waar gisteren 'Freedom Day' plaatsvond. Dit is de dag waarop alle coronarestricties zijn opgeheven. het zal de restricties op de sets waarschijnlijk verder verscherpen.

House of Dragon speelt zich enkele honderden jaren af voor de moederserie. Ergens in 2022 moet de prequelserie debuteren op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult de eerste beelden van 'Sex Education' seizoen 3
Series / Trailer

Netflix onthult de eerste beelden van 'Sex Education' seizoen 3

Het derde seizoen van hitserie Sex Education komt er in september al aan!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de eerste trailer voor het derde seizoen van Sex Education vrijgegeven. Die neemt een iets andere invalshoek dan we misschien in eerste instantie verwacht hadden.

In de teaser zien we namelijk dat de tieners die we volgen in de serie, allemaal meedoen in een advertentie voor Moordale Secondary School. Dat belooft wat voor het derde seizoen van de hitserie van Netflix.

Derde seizoen Sex Education
Sex Education is bedacht door Laurie Nunn en draait om de onzekere tiener OTis Milburn. Hij komt erachter dat hij een wat ambivalente houding ten aanzien van seks heeft. Dat komt doordat zijn moeder sekstherapeut is en heel open en eerlijk is over alle aspecten rond seksualiteit.

Otis realiseert zich in de serie dat hij daardoor ook heel veel weet van seksualiteit en begint samen met klasgenoot Maeve een eigen 'zaak' om schoolgenoten te helpen met al hun problemen.

De serie was een groot succes. Het eerste seizoen werd binnen een maand meer dan 40 miljoen keer bekeken. Al snel na de lancering van het tweede seizoen, werd bevestigd dat er een derde zou komen. En daarvoor kan je hieronder de eerste trailer bekijken:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' verandert dit personage drastisch voor zijn tweede seizoen
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' verandert dit personage drastisch voor zijn tweede seizoen

Q mag dan wel terug zijn in Star Trek: Picard, hij is nooit meer hetzelfde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
John de Lancie is terug als de bijna omnipotente Q in Star Trek: Picard. Q stond bekend in de Star Trek-franchise als een vervelende trickster.

Maar er zijn 25 jaren verstreken sinds Q te zien was. Hij keert nu echter terug en gaat het onze vrienden niet heel erg gemakkelijk maken.[/b]

Volgens de verhalen speelt het tweede seizoen van Star Trek: Picard zich af in een alternatieve realiteit. Daarin zouden we te zien krijgen hoe Picard en de andere helden, te maken krijgen met andere versies van de wereld en daarmee om moeten gaan.

Heel anders
Opvallend is dat De Lancie tijdens een nieuw interview erop lijkt te hinten dat Q niet meer hetzelfde is als eerder.

"Er zijn 25 jaren verstreken, maar eerlijk gezegd was het heel makkelijk om weer in het zadel te stappen," aldus De Lancie.

"Ik vond het helemaal niet moeilijk. Maar je ziet ditmaal een andere Q. Dat wilden zij en volgens mij is dat ook wel logisch. Patrick en ik hadden een paar mooie scènes met Brent en met Jonathan Frakes. Het is heel interessant en ik kijk er echt naar uit. Wie had gedacht dat ik ooit nog terug zou keren?"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'G.I. Joe' krijgt een nieuwe serie
Series / Nieuws

'G.I. Joe' krijgt een nieuwe serie

Met de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins wordt de franchise vrijdag nieuw leven ingeblazen.

Vooraf aan de release van Snake Eyes: G.I. Joe Origins later deze week, komt Hasbro met het nieuws dat ze volgend jaar met een gloednieuwe animatieserie over G.I. Joe komen!

Hisstank wist via Comicbook.com te melden dat Marcelo Masotti, hoofd van Hasbro's Braziliaans aftakking, dit liet weten tijdens de Licensing Con Brazil die onlangs plaatvond.

Go Joe!
En niet alleen komt volgend jaar de eerste reeks afleveringen, ook werd onthuld dat er in 2023 een tweede seizoen komt.

De site liet tevens weten dat het nog onbekend is of de serie via een netwerk of streamingdienst beschikbaar zal worden gesteld. Ook werd er tijdens de Con een korte clip getoond van de serie met Snake Eyes en Storm Shadow.

In de nieuwe animatieserie komt een groter aantal personages aan bod dan in Snake Eyes, waarin slechts een aantal andere personages, zoals Storm Shadow en The Baroness, hun opwachting maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarische trailer 'Reservation Dogs' van Taika Waititi
Series / Trailer

Hilarische trailer 'Reservation Dogs' van Taika Waititi

Een hommage aan Tarantino's eerste film, maar dan over vier tieners die in een reservaat opgroeien.

FX heeft een eerste trailer vrijgegeven voor een comedy-serie met de titel Reservation Dogs. De serie is niet alleen een grappige hommage aan Quentin Tarantino's Reservoir Dogs, maar laat ook zien hoe vier Indiaans-Amerikaanse tieners opgroeien in een reservaat in Oklahoma.

De serie is een creatie van twee getalenteerde regisseurs: Oscarwinnaar Taika Waititi en Sterlin Harjo, die zelf opgroeide in een dergelijk reservaat.

Een frisse cast
Hoofdrolspelers in Reservation Dogs zijn D'Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis en Lane Factor. Ze worden vergezeld door acteurs als Macon Blair, Zahn McClarnon, Dallas Goldtooth en Bobby Lee.

In Reservation Dogs zien we in afleveringen van elk een half uur hoe een groep tieners in landelijk Oklahoma steelt om te sparen voor een reis naar Californië.

Bekijk hieronder de trailer van de serie:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fans kunnen straks genieten van Darth Vader, Jedi's en meer
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans kunnen straks genieten van Darth Vader, Jedi's en meer

De serie rond Obi-Wan Kenobi belooft heel speciaal te worden als we dit zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Sung Kang is opmerkelijk spraakzaam over de serie Obi-Wan Kenobi die gemaakt wordt voor Disney+. De verwachting is dat hij een Inquisitor van de Sith speelt. Tijdens een interview vertelde Kang dat hij Darth Vader en meerdere Jedi op de set zag.

De acteur speelt volgens de geruchten de rol van The Fifth Brother in de serie. Helemaal zeker is dat niet, maar de geruchten lijken behoorlijk geloofwaardig.

Jedi en Darth Vader
Tijdens een interview met Rotten Tomatoes, vertelde de acteur enorm opgewonden te zijn over de vooruitzichten voor de serie rond Obi-Wan Kenobi. Hij deed enkele interessante onthullingen:

"Het gevoel dat ik op de set krijg, is dat elk crewlid - en dat zie je in hun ogen - is op de plek waar ze altijd al hadden willen zijn. Je ziet ze gewoon denken: 'Het is mijn droom om hier te zijn, om een van de Star Wars-personages te zien of Darth Vader of een van de Jedi die rondlopen," aldus Kang.

We weten al dat Hayden Christensen weer te zien is als Darth Vader. Dat Kang op deze manier over een combinatie met Darth Vader spreekt, hint erop dat hij echt een van de Inquisitors speelt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' bevat een heerlijke cameo die je gegarandeerd gemist hebt
Series / Nieuws

'Loki' bevat een heerlijke cameo die je gegarandeerd gemist hebt

Je ziet niet alles bij het kijken van Loki, waaronder deze cameo niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De seizoensfinale van Loki eindigde met een grote cliffhanger. En blijkt nu zowaar een grote easter egg te bevatten. Dat stelt regisseur Kate Herron, die ons erop wijst tijdens een nieuw interview.

Loki eindigt met een grote cliffhanger. We ontdekken dat de God of Mischief in de verkeerde tijdlijn terecht is gekomen. Hij belandt op een plek waar de Time Variance Authority in het openbaar beheerst wordt door Kang the Conquerer en Mobius en Hunter B-15 hem niet herkennen.

Briljante cameo
"Toen ik begon, werd er niet gesproken over een tweede seizoen," aldus Herron. "Het ging enkel om dit seizoen. En naarmate we verder vorderden met de opnames, was iedereen blij. En natuurlijk is er meer om met Loki te verkennen. Het voelde alsof we het verhaal moesten voortzetten."

Om vast te stellen dat Loki zich in meerdere tijdlijnen afspeelt, is besloten de sets opnieuw vorm te geven, zodat het publiek ook echt het gevoel krijgt dat er iets mis is.

Ook werd TVA-receptionist Casey - gespeeld door Eugene Cordero - veranderd in een van de Hunters die een wapen komt halen. Dat is precies ook de easter egg die je heel makkelijk mist!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' krijgt een heel nieuwe rol van DC
Series / Nieuws

'Batwoman' krijgt een heel nieuwe rol van DC

Ryan Wilder was bedacht voor televisie, maar zit nu ook in de comics rond Batwoman.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Infinite Frontier-initiatief heeft heel wat personages naar de DC Comics gebracht. Verhalen worden op interessante wijze opgezet. Een van de meest verrassende toevoegingen is die van Ryan Wilder.

Zij heeft op dit moment de mantel van Batwoman om in de gelijknamige The CW-serie. Haar debuut vond plaats in Batgirl #50 vorig jaar. Ryan werd dus eerder bedacht voor de wereld van televisie, maar maakte daarmee haar debuut in de comics.

Nieuwe rol
Met haar rol in de comics krijgt Ryan Wilder een nieuwe grotere rol en dat belooft wat voor haar toekomst, mogelijk zelfs in het Arrowverse.

In de comics rekruteert Barbara Gordon niemand minder dan Cassandra Cain en Stephanie Brown om een aanwijzing te volgen. Dat nadat op verschillende plaatsen delict rode kaarten achtergelaten worden. De politie helpt natuurlijk niet.

Barbara realiseert zich naarmate het onderzoek vordert, wie achter de rode kaarten zit. Ze noemde haar een "wildcard" en in het laatste panel komen we erachter dat de vrouw niemand minder dan Ryan is. Precies dat kan misschien wel eens impact hebben op de comics.

Actrice Javicia Leslie realiseert zich dat duidelijk ook:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult kneiterspannende clip van zijn laatste seizoen
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead' onthult kneiterspannende clip van zijn laatste seizoen

Check hier de eerste beelden van The Walking Dead seizoen 11.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Het komt voor ons allemaal" in de eerste clip van het elfde seizoen van The Walking Dead. Daryl en Dog proberen een spoor te volgen in een eerste clip, om Alexandria te redden.

Het wordt een interessant elfde seizoen. Daryl is op zoek naar een uitweg en loopt met Dog door een gruwelijk stuk. Zijn zaklantaarn laat sowieso een gruwelijk moment zien: een goed geklede man, die al langer zombie is, met een verrotte arm die vast zit aan een koffertje vol geld. We lezen op de muren van de metrotunnels verschillende uitspraken, waaronder "truth lies" en "it comes for us all".

Laatste seizoen
Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead gaat van start met een bijzondere tweedelige aflevering: Acheron.

De groep keert terug naar Alexandria van een kritische voedselmissie, maar realiseert zich dat het niet voldoende is. Maggie stelt een plan voor, mogelijk een zelfmoordmissie. Maar hebben ze andere keuzes?

Eenmaal op de weg, breekt echter een gevaarlijke storm uit en moet iedereen schuilen in een metrotunnel. En daar raakt iedereen diep in de problemen. Intussen worden zij die gevangen zijn door soldaten, naar een nieuwe locatie gebracht.

Hieronder de eerste clip:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' laat bijzonder veel over voor zijn tweede seizoen
Series / Nieuws

'Loki' laat bijzonder veel over voor zijn tweede seizoen

Regisseur Kate Herron, die vertrokken is, denkt dat het tweede seizoen genoeg verhaal heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De seizoensfinale van Loki was vorige week dan eindelijk te zien. Die eindigde met een mooie update voor de fans, namelijk dat er een tweede seizoen komt.

Dat betekent dat er voor fans van de serie van Disney+ heel wat is om naar uit te kijken de komende tijd. Maar de toekomst is een beetje ongewis, want Kate Herron - die alle afleveringen regisseerde - keert niet terug voor het tweede seizoen. Wel hintte ze op toekomstige verhaallijnen.

Meer verhalen
Tijdens een gesprek met Collider vertelde Herron dat het besluit om te vernieuwen van Disney komt. "Ik vond dit het grootst mogelijke compliment voor ieders werk aan de serie," aldus Herron.

"Ze waren zo opgewonden door de verhalen en het buitengewone werk dat de schrijvers en acteurs deden. En ik vond het zo cool omdat er zoveel onbeantwoorde vragen zijn. Waar ging Renslayer naartoe? Wat zijn de herinneringen van B-15? Wie is zij? En ook: waar is Loki?"

Er is dus genoeg ruimte voor meer. "Ja, er zijn zeker meer paden om te bewandelen. En zoals iedereen weet, hebben we zelfs met zes uur, hooguit het oppervlak bekeken van wie Loki is. Dus er is meer om te verkennen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Community' lost dan eindelijk zijn jaren oude belofte in
Series / Nieuws

'Community' lost dan eindelijk zijn jaren oude belofte in

De serie Community krijgt, zo lijkt het nu dan eindelijk, een film!

Als je fan bent van komedieserie Community, dan heeft bedenker Dan Harmon leuk nieuws voor je. Eindelijk begint het werk namelijk aan een mogelijke film in de serie.

De hitserie speelde zich af in Greendale Community College en volgde Jeff Winger. Hij werd ontslagen als advocaat en moet zijn bachelor halen om weer te kunnen beginnen. Op de universiteit leert hij een bijzondere studiegroep kennen. In de serie volgen we hun ontluikende vriendschap en heel wat gestoorde gebeurtenissen.

#SixSeasonAndAMovie
Community was gedurende zes seizoenen te zien, tussen 2009 en 2015. De eerste vijf liepen op NBC en het laatste op Yahoo! Screen. Hoewel de serie nooit een groot succes werd wat kijkcijfers betreft, deed 'ie het goed bij de fans en is het intussen een echte culthit geworden.

Een van de leukste grappen van de serie was het gebruik van de zin "six seasons and a movie", wat uiteindelijk een doel werd voor de kijkers en de bedenkers.

En nu lijkt dat eindelijk een mogelijkheid te zijn. "Ik schrijf op dit moment alleen om mij goed te voelen. Het mooie daarvan is dat ik op z'n minst eens per week eraan denk, omdat de radertjes draaien," aldus Harmon. "Er gebeurt iets. De sloten gaan eraf. En de enige problemen die overkomen moeten worden, zijn creatieve problemen, wat geweldig is want daar houd ik van."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' vindt mogelijk wel heel opvallend personage
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' vindt mogelijk wel heel opvallend personage

De serie die rond Obi-Wan Kenobi ontwikkeld wordt krijgt een bijzondere toevoeging.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Obi-Wan Kenobi heeft een jonge Princess Leia gecast. Dat verhaal gaat in elk geval rond op dit moment. Het verhaal is al langer dat er een jongere Luke Skywalker in de film zit en nu zou er dus nog iemand in zitten die we al langer kennen.

De live-action serie speelt zich een decennium na de val van Anakin Skywalker af. Hij wordt Darth Vader en is erop gebrand zijn kinderen, Luke en Leia Skywalker, te vinden. De tweeling werd bij geboorte gesplitst en blijkt nu een grote rol te krijgen in de serie.

Grote rol
Vandaag horen we via scooper Jordan Maison van Cinelinx dat VIvien Lyra Blair gecast is om een "grote rol" te spelen in de Obi-Wan Kenobi-serie. Zij is Princess Leia Organa of Alderaan, die de "drijvende kracht van de hele serie" is. Door haar "raakt Obi-Wan verzeild in een ander avontuur."

De serie speelt zich af in de tijd dat Obi-Wan Kenobi maar 1 taak heeft en dat is het beschermen van Luke Skywalker. Maar zijn leven komt in gevaar als de "Jedi-jagers" het op hem voorzien hebben.

"We beginnen op Tatooine en gaan dan op een groots avontuur," aldus Ewan McGregor over de serie. Volgens hem bevat die ook de "herkansing van de eeuw" tussen Obi-Wan en Darth Vader.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.