Netflix onthult de eerste beelden van 'Sex Education' seizoen 3

Netflix onthult de trailer van 'Sex Education' S3

Het derde seizoen van hitserie Sex Education komt er in september al aan!

Jim Pedd, 20 juli 2021 om 12:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft de eerste trailer voor het derde seizoen van Sex Education vrijgegeven. Die neemt een iets andere invalshoek dan we misschien in eerste instantie verwacht hadden.
In de teaser zien we namelijk dat de tieners die we volgen in de serie, allemaal meedoen in een advertentie voor Moordale Secondary School. Dat belooft wat voor het derde seizoen van de hitserie van Netflix.

Derde seizoen Sex Education
Sex Education is bedacht door Laurie Nunn en draait om de onzekere tiener OTis Milburn. Hij komt erachter dat hij een wat ambivalente houding ten aanzien van seks heeft. Dat komt doordat zijn moeder sekstherapeut is en heel open en eerlijk is over alle aspecten rond seksualiteit.

Otis realiseert zich in de serie dat hij daardoor ook heel veel weet van seksualiteit en begint samen met klasgenoot Maeve een eigen 'zaak' om schoolgenoten te helpen met al hun problemen.

De serie was een groot succes. Het eerste seizoen werd binnen een maand meer dan 40 miljoen keer bekeken. Al snel na de lancering van het tweede seizoen, werd bevestigd dat er een derde zou komen. En daarvoor kan je hieronder de eerste trailer bekijken:


Lees meer over: Sex Education, Netflix, Trailer, Gillian Anderson, Asa Butterfield

Populair nieuws