'Sex Education' krijgt een heel speciaal derde seizoen

Sex Education krijgt een heel speciaal 3e seizoen

De Netflix-hit Sex Education doet het anders dan eerst met zijn derde seizoen.

Jim Pedd, 19 juni 2021 om 09:21

Sex Education was een grote hit op Netflix toen de serie in 2019 gelanceerd werd. Het eerste seizoen trok meer dan 40 miljoen kijkers en het tweede werd ook goed bekeken. En dus gaf Netflix in april groen licht voor nog een seizoen.
Acteur Ncuti Gatwa teaset nu dat we iets "heel speciaals" kunnen verwachten van het derde seizoen. Hij speelt de rol van Eric Effiong in de serie, een fanfavoriet personage.

Bijzondere reis
Via Eric zien kijkers een bijzondere reis, vooral omdat het personage gebruikt wordt om relevante verhalen rond ras en seksualiteit te verkennen. Dat uitgangspunt wordt voortgezet met de nieuwe reeks.

"Ik kan er niet al te veel over vertellen," begon Nucti. "Dit seizoen keert Eric meer terug naar zijn cultuur en ik vind die momenten echt heel speciaal. Je ziet een set waarin de meeste mensen zwart zijn. En het was heel, heel erg krachtig en liet echt Eric's cultuur en zijn familie zien. Dat zijn altijd heel bijzondere momenten."

Het voelt voor Gatwa "goed" om een personage te spelen met zo'n culturele achtergrond. Laten we hopen dat hij dat nog lang kan doen.
Bron: TV Web

Lees meer over: Sex Education, Netflix, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa

Populair nieuws