search
HBO legt opnames 'Game of Thrones: House of Dragon' stil

HBO legt opnames 'Game of Thrones: House of Dragon' stil

De Game of Thrones prequelserie even on hold door covid.

Bram de Groot
De afgelopen periode horen we gelukkig nog weinig berichten op producties van series of films die stil worden gelegd door positieve covid-testen. Nu is dat wel weer het geval bij House of Dragon, de prequelserie van Game of Thrones.

Via Deadline wordt duidelijk dat slechts één positieve test voldoende is geweest om de complete opnameplanning on hold te zetten. De persoon is ondertussen in isolatie en mensen waarmee hij of zij contact heeft gehad worden gevolgd.

Korte break voor opnames House of Dragon
De opname stop duurt in ieder geval tot deze woensdag. De afgelopen dagen hadden ook de serie Bridgerton van Netflix en de film Matilda van Netflix te maken met opnamestops door positieve testen.

De opnames van House of Dragon vinden plaats in Engeland waar gisteren 'Freedom Day' plaatsvond. Dit is de dag waarop alle coronarestricties zijn opgeheven. het zal de restricties op de sets waarschijnlijk verder verscherpen.

House of Dragon speelt zich enkele honderden jaren af voor de moederserie. Ergens in 2022 moet de prequelserie debuteren op HBO Max.


Aanbevolen artikelen