'The Last of Us' serie wordt adembenemend

'The Last of Us' serie wordt adembenemend

Met rollen voor Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) en Gabriel Luna (Tommy).

Bram de Groot, 22 juli 2021 12:21

HBO Max komt volgend jaar of misschien pas in 2023 met de serie The Last of Us, gebaseerd op de gelijknamige game van Naughty Dog en Sony Computer Entertainment. De opnames vinden nu plaats en de cast is al zeer enthousiast over het eindresultaat.
In gesprek met Total Film liet acteur Jeffrey Pierce, die het personage Perry speelt, weten wat hij van het verhaal vindt. Hij noemt de scripts die hij heeft gelezen "adembenemend" en ziet een enorme uitdaging om de game tot leven te brengen.

"Ik heb een aantal scripts gelezen en ze zijn adembenemend, de toon en textuur van het spel zitten in het verhaal verwerkt. Het is nu vele malen uitdagender omdat je er zoveel meer mee kunt doen doordat we het nu verfilmen, het is niet enkel het spel en de gameplay meer," aldus Pierce.

De beste scripts
"Ik denk dat dit de beste scripts zijn die ik ooit heb gezien wat betreft het detailniveau en textuur," vervolgde hij. "De scripts weten de essentie van Joel en Ellie en alle andere personages vastleggen. Het wordt fenomenaal."

The Last of Us wordt sinds deze maand opgenomen en de camera's draaien tot in juni 2022. Er zijn rollen voor onder meer Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) en Gabriel Luna (Tommy).Bron: Total Film

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws