'Star Trek: Picard' bracht bijna dit personage terug

Star Trek: Picard bracht bijna dit personage terug

In de serie Star Trek: Picard keerde bijna een personage uit Star Trek: Voyager terug.

Jim Pedd, 24 juli 2021 08:00

Acteur Robert Duncan McNeill blijkt bijna een rol te hebben gehad in de serie Star Trek: Picard. Hij speelde tussen 1995 en 2001 het personage Tom Paris in Star Trek: Voyager.
In die serie was Tom Paris de voornaamste piloot van de USS Voyager en hielp hij waar nodig het medisch hologram dat verantwoordelijk was voor het verzorgen van mensen in de problemen. Uiteindelijk trouwde hij met B'Elanna Torres, half-Klingon en hoofdtechnicus van het schip.

Rol in Star Trek: Picard
De serie Picard ging in 2020 van start op CBS All Access en speelt zich af na de gebeurtenissen in de serie Star Trek: The Next Generation en de film Star Trek: Nemesis uit 2002. Centraal staat Jean-Luc Picard in de volgende fase van zijn reis. In de serie zien we ook Jeri Ryan terugkeren als Seven of Nine uit Star Trek: Voyager.

Tijdens de podcast Primitive Culture vertelde McNeill dat ook hij bijna te zien was in de serie. Helaas liep hij vast met zijn planning en kon hij daarom niet terugkeren, ook al zou hij graag willen.

"Ik had het met [showrunner] Terry Matalas over het tweede seizoen van Picard. We hebben recent nog een paar gesprekken gehad en dat was geweldig. En Terry vroeg mij zowel om terug te keren als acteur en Tom Paris, of als regisseur. Maar het komt tot nu toe neer op mijn agenda, dus ik zou graag willen," vertelde hij. "Ze vroegen mij om als acteur terug te keren in het eerste seizoen, maar ik kon niet."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Tom Paris, Picard, Star Trek

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws