Emilia Clarke over de angstaanjagende geheimhouding van Marvel Studios

Emilia Clarke over angstaanjagende geheimhouding

Actrice Emilia Clarke lijkt niet helemaal te kunnen wennen aan Secret Invasion.

Jim Pedd, 24 juli 2021 om 08:36

Actrice Emilia Clarke voegt zich met de serie Secret Invasion officieel bij het Marvel Cinematic Universe. Ze vertelde tijdens een nieuw interview hoe ontzettend serieus het team van Marvel Studios is als het aankomt op de geheimhouding rond haar rol.
De serie Secret Invasion is gebaseerd op de gelijknamige comic. We zien een tijd waarin de Skrulls zo'n beetje elk aspect van de menselijke beschaving geïnfiltreerd hebben. Clarke voegt zich bij Samuel L. Jackson, die te zien is als Nick Fury en Ben Mendelsohn, die terugkeert als Talos. En natuurlijk is de geheimhouding groot.

Sterke geheimhouding
Afgelopen woensdag sprak Clarke over haar rol in Secret Invasion, wat ze deed toen ze te gast was bij Jimmy Fallon. Ze mocht eigenlijk geen detail rond de serie onthullen.

"Ik ben nu al bang. De eerste mensen met wie ik bij Marvel sprak, waren hun beveiligingsteam en ik ben er intussen van overtuigd dat er een man buiten mijn huis staat. Er staat daar al enorm lang een auto geplaatst en ik zweer je: hij is undercover," aldus Clarke.

Natuurlijk is ze niet helemaal serieus, maar de actrice zei wel dat Marvel Studios veel meer aan geheimhouding doet dan bijvoorbeeld HBO bij Game of Thrones.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Emilia Clarke, Secret Invasion, Marvel Studios

Populair nieuws