search
Netflix komt in augustus met al deze nieuwe series

Netflix komt in augustus met al deze nieuwe series

Vandaag zetten we je alle nieuwe toevoegingen die Netflix in augustus doet voor je op een rij.

Jim Pedd
Netflix voegt de komende maand weer heel wat series nieuw toe. Niet alleen kan je nieuwe afleveringen verwachten van de series Riverdale en Rick and Morty, ook komen er heel wat nieuwe series op de streamingdienst.

Top Secret UFO Projects: Declassified, 3 augustus: Hoewel claims van buitenaardse ontmoetingen vaak afgewezen zijn, geloven velen dat het bestaan van UFO's niet gewoon waarschijnlijk is, maar zeker.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, 4 augustus: Twee jeugdvrienden verworden van dropouts van de middelbare school, in de meest machtige drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde misdaadverhaal dat zich over meerdere decennia afspeelt.

Control Z (seizoen 2), 4 augustus: Iemand die wraak wil voor Luis, richt zich op de leerlingen en leraren van de middelbare school, terwijl Sofí­a zich haast het nieuwste mysterie op te lossen.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 3), 4 augustus: Terwijl de ster van Gotham Garage rijst, verbreedt Mark zijn zakenstrategie voorbij het 'upgrade en trade'.

Cooking With Paris, 4 augustus: Met een anyone-can-cook attitude, voegt Paris Hilton haar eigen flair toe aan elk gerecht.

Hit & Run, 6 augustus: Een man die zoekt naar de waarheid achter de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen dat van New York tot Tel Aviv verspreidt is.

Navarasa, 6 augustus: Van amusement tot ontzag, de negen menselijke emoties van de Indiase theorie van esthetiek, worden verkend in deze serie.

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2), 8 augustus: Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.

Bake Squad, 11 augustus: Meesterbakkers weten toetjes tot grote hoogten te brengen, met briljante ideeën en epische uitvoering.

Al Rawabi School for Girls, 12 augustus: De gepeste outcasts van het prestigieuze Al Rawawabi School for Girls besluiten wat interessante takedowns te plannen om hun pestkoppen aan te pakken.

Brand New Cherry Flavor, 13 augustus: Een filmmaker gaat naar Hollywood, begin jaren negentig, om haar film te maken. Maar dat gaat al snel mis, als ze terecht komt in een soort konijnenhol vol seks, magie, wraak en kittens.

Gone for Good, 13 augustus: Tien jaar nadat hij de twee mensen van wie hij het meest hield verloor, raakt een man verzeild in een bizar mysterie als zijn vriendin plotseling verdwijnt.

The Kingdom, 13 augustus: Na de moord op zijn running mate, weet een controversiële priester te overwinnen als kandidaat voor de Argentijnse presidentsverkiezingen. Maar niets aan hem is zo heilig als het lijkt.

Valeria (seizoen 2), 13 augustus: De vier vrienden steunen elkaar op de moeilijkste momenten, en maken beslissingen die hun levens voor altijd kunnen veranderen.

The Chair, 20 augustus: De eerste vrouw van kleur wordt de decaan van een universiteit. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Everything Will be Fine, 20 augustus: Nadat ze niet meer verliefd op elkaar zijn, besluiten een man en vrouw onconventionele regels op te stellen om hun gezin bij elkaar te houden. Alles ten dienste van hun dochter.

Open Your Eyes, 25 augustus: In de nasleep van een tragedie, lijdt een tiener aan geheugenproblemen. Met andere patiënten in het ziekenhuis, herstelt ze.

Clickbait, 25 augustus: In deze thriller bieden acht verschillende perspectieven opwindende aanwijzingen om een gruwelijke moord op te lossen.

Motel Makeover, 25 augustus: Twee ondernemers besluiten hun bedrijf uit te breiden door een oud motel in Ontario te renoveren, net voordat de coronapandemie uitbreekt.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes, 25 augustus: Ze is terug uit de dood en verlangt naar bloed. Ondertussen heeft het begrafenisbedrijf van haar familie hard klanten nodig.

Titletown High, 27 augustus: Een realityserie rond sport die kijkt naar het leven op en naast het veld, bij de leden van het Valdosta High School footballteam.

Nevertheless, 29 augustus: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4), 29 augustus: Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.

You Are My Spring, 31 augustus: Een hotelcongiërge en een psychiater met een traumatische jeugd vormen een sterke band nadat ze betrokken raken in een bizarre lokale moordzaak.

Spark Joy, 31 augustus: Wereldwijd fenomeen Marie Kondo is terug om mensen te helpen hun huis te transformeren in deze nieuwe Netflix-serie.

Aanbevolen artikelen