search
Krijgt 'Star Trek: Picard' nog veel meer seizoenen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Star Trek: Picard' nog veel meer seizoenen?

De serie Star Trek: Picard zou zomaar nog drie seizoenen kunnen krijgen.

Op dit moment is men druk bezig met de productie van het tweede seizoen van Star Trek: Picard. De volgende rits afleveringen komt er snel aan. We kregen zelfs al een teaser trailer die laat zien dat Patrick Stewart's Jean-Luc het opneemt tegen zijn oudste 'tegenstander': Q van John de Lancie.

De serie zou ook meteen al een derde seizoen krijgen en oorspronkelijk was het de bedoeling dat de serie dat seizoen tegelijk met z'n tweede op zou nemen. Dat kon uiteindelijk niet door de coronapandemie. Maar nu is er nog mooier nieuws.

Vierde seizoen
De site Giant Freakin Robot stelt namelijk op basis van anonieme bronnen binnen Paramount+ (de streamingdienst waar de serie oorspronkelijk voor gemaakt wordt, al kan je 'm hier in Nederland zien op Amazon Prime Video) dat er ook een vierde seizoen komt.

Volgens de site wordt er druk gewerkt aan dat vierde seizoen, dat ook niet eens het laatste zou worden. Het zou daarmee ook goed kunnen dat de serie zelfs nog langer door gaat, mits de kijkcijfers goed blijven.

Er is nog geen synopsis van het tweede seizoen. Wel weten we dat er tien afleveringen komen en dat het seizoen begin 2022 te zien moet zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen