Goed nieuws voor fans van 'The Witcher'

De opnames van The Witcher-prequel Blood Origin gaan bijna beginnen!

Jim Pedd, 24 juli 2021 11:08

Er is heel wat om naar uit te kijken als het op de The Witcher-franchise aankomt. Niet alleen krijgt die serie een tweede seizoen van Netflix, ook brengt augustus een anime-film en krijgen we hopelijk volgend jaar een prequelserie: The Witcher: Blood Origin.
Redanian Intelligence, de fansite die vaak betrouwbare bronnen binnen de producties gerelateerd aan de franchise heeft, stelt dat de opnames bijna beginnen.

Opnames beginnen
De verwachting is dat de opnames een dezer weken beginnen. De bedoeling zou zijn om de eerste afleveringen in IJsland op te nemen.

Blood Origin wordt een zesdelige serie die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de hoofdserie en lang voordat Henry Cavill's Geralt of Rivia monsterjager werd. We weten dat de serie zich 1.200 jaar voor die tijd afspeelt. Verder is Declan de Barra showrunner en krijgt hij hulp van Lauren Schmidt Hissrich als uitvoerend producent en bedenker Andrzej Sapkowski als creatief consultant.

De serie is al druk bezig met het hercasten van Jodie Turner-Smith, die de rol van Eile zou spelen. Maar doordat de productie van datum verwisselde, moest zij verstek laten gaan. Nu wordt de hoofdrol gespeeld door Sophia Brown.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, The Witcher Blood Origin, Netflix, Opnames

Populair nieuws