Amazon onthult 'I Know What You Did Last Summer'-details

Amazon onthult 'I Know What You Did Last Summer'

De serie I Know What You Did Last Summer krijgt eindelijk details van Amazon.

Jim Pedd, 25 juli 2021 11:53

Vandaag heeft Amazon Prime Video tijdens de Comic-Con @ Home nieuwe details onthuld over de serie I Know What You Did Last Summer. Showrunner Sara Goodman kwam daarmee tijdens het panel.
De serie I Know What You Did Last Summer werd dit jaar opgenomen, ondanks de coronapandemie. Fans kregen vrijwel niets te horen over de show, behalve dat de young adult-serie wederom gebaseerd is op het gelijknamige boek - net als de film uit 1997 die destijd seen grote hit was.

I Know What You Did Last Summer
I Know What You Did Last Summer is een YA-serie die als moderne versie van de hitfilm uit 1997 dient. In een stadje vol geheimen wordt een groepje tieners lastiggevallen door een mysterieuze moordenaar, een jaar nadat zich op de avond van hun afstuderen een fataal ongeluk voltrok.

"Er zit bloed in. En ik heb wat easter eggs in het seizoen geplaatst voor de die-hard fans," deelde Goodman tijdens het panel. "Maar je hoeft de film niet gezien te hebben om fan van de serie te zijn. We hebben acht afleveringen om deze personages te verkennen, die niet alleen op de vlucht zijn voor een stalker, maar ook relaties en problemen met hun familie hebben."

De serie mikt erop bij z'n tijd te zijn. "Dus is niemand gewoon alleen een jock, niemand is gewoon een slimme meid of een bitch." Mensen zijn dus gelaagd volgens de maker. "Elke aflevering kijkt weer naar een andere invalshoek, en wat er gebeurd is die avond, voor het ongeluk."


Bron: ComicBook

Lees meer over: I Know What You Did Last Summer, Amazon

Populair nieuws