search
'The Office'-cast kon deze scène echt niet opnemen
Series / Nieuws

'The Office'-cast kon deze scène echt niet opnemen

De cast van The Office had er veel moeite mee om serieus te blijven.

Actrice Jenna Fischer hield het niet meer op de set van The Office. Twee momenten wist ze maar niet in haar rol te blijven. Dat onthulde ze tijdens de podcast Office Ladies, die ze samen met co-ster Angela Kinsey maakt.

De serie draait om de incompetente Michael Scott, die een team van verkopers, accountants en klantenservicemedewerkers. The Office kreeg negen seizoenen en was een groot succes.

Het niet meer houden
Tijdens de podcast vertellen Kinsey en Fischer elke week weer over een andere aflevering. Niet alleen gaan ze in op het plot, ook vertellen ze over het drama van achter de schermen.

Fischer onthulde dat in aflevering 9 van seizoen 5, Frame Toby, momenten zitten waarin ze het niet hielden. Op het moment dat Pam en Jim zich erop voorbereiden om te verhuizen naar het oude jeugdhuis van Jim, lopen ze de slaapkamer in en hangt daar een afschuwelijk schilderij van een clown. Fischer kon "niet stoppen met lachen", elke keer als John Krasinski het schilderij oppakte.

"We moesten echt huilen, hielden het bijna niet en stikten van het lachen," aldus Fischer. Uiteindelijk hadden ze meerdere momenten nodig om de scène op te nemen. Dat was het grappigste moment tijdens de opnames denkt ze.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen