search
'Arrow'-ster Stephen Amell onthult nieuwe beelden van zijn serie 'Heels'
Series / Video/clip/featurette

'Arrow'-ster Stephen Amell onthult nieuwe beelden van zijn serie 'Heels'

Maak je maar op voor wat een heel epische serie belooft te worden: Heels.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Starz heeft een gloednieuwe rits beelden vrijgegeven voor worsteldrama Heels. De serie heeft een hoofdrol voor acteur Stephen Amell, die daarmee zijn eerste grote nieuwe serie maakt.

Nadat we eerder een nieuwe trailer kregen, heeft Starz tijdens de Comic-Con @ Home een behind-the-scenes trailer vrijgegeven. Die laat zien hoe de cast in vorm kwam en toont wat aanvullende beelden van de eerste rits afleveringen.

Nieuwe beelden
"Sommige kleine stadjes hebben football, Duffy heeft worstelen," horen we Amell zeggen in de trailer. "Dat is wat iedereen doet op zaterdagavond. Je krijgt een stel super-plexes te zien, mannen die van de touwen springen en er zit een groot gevecht in een carwash in dat echt opwindend is."

De opnames van de serie kwamen enige tijd stil te liggen als gevolg van de coronapandemie en kreeg met een groot probleem te maken toen Amell zich aan zijn rug blesseerde op de set. Hieronder de nieuwe beelden:



De serie Heels draait om twee broers die eigenaar zijn van een worstelbedrijf dat ooit van hun vader was. Ze strijden niet alleen in de ring met elkaar, maar ook daarbuiten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen