Fans zijn woest op Netflix door 'Masters of the Universe' en reviewbommen de serie

Fans zijn woest op 'Masters of the Universe'

Masters of the Universe van Netflix is slachtoffer van grote haat bij fans.

Jim Pedd, 25 juli 2021 13:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van He-Man lijken een enorme hekel te hebben aan Masters of the Universe: Revelation. De serie is een voortzetting van het origineel uit de jaren tachtig en gemaakt door Kevin Smith.
Smith en zijn writers room hadden het er niet gemakkelijk mee, een serie te maken die fans van vroeger en nieuwe kinderen tevreden moesten houden.

Enorm zitten haten
Na een interview waarin Smith de titel uitlegde en vertelde wat het verhaal van Teela zou worden, waren fans allerminst tevreden. Volgens hen zou de serie te veel afwijken van He-Man en dus waren ze allerminst blij.

Dat terwijl de kritische reacties goed zijn. De serie scoorde zelfs 94 procent op Rotten Tomatoes. Maar sommige fans voeren nu campagne tegen de serie Masters of the Universe: Revelation, waarmee deze op Rotten Tomatoes nu een publieksscore van 25 procent heeft.

Het is een pijnlijke gewaarwording voor maker Kevin Smith, die nog aan had gegeven hoe blij hij wel niet was met de ontvangst van de serie. Dat fans nu zo zitten te haten zal hem zwaar vallen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Masters of the Universe, Netflix, Reviewbom

Populair nieuws