Plannen met 'The Wheel of Time' zijn echt extreem ambitieus

Plannen met 'Wheel of Time' zijn extreem ambitieus

De serie The Wheel of Time zou zomaar acht seizoenen kunnen krijgen van Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 25 juli 2021 14:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Showrunner Rafe Judkins die achter de serie The Wheel of Time zit, zegt dat hij maar liefst acht seizoenen uitgewerkt heeft. De live-action verfilming van de boeken van Robert Jordan komt in november op Amazon Prime Video te staan.
De opnames van het tweede seizoen van The Wheel of Time zin in volle gang. De hoofdrollen zijn er voor Rosamund Pike (als Moiraine), Josha Stradowski als Rand al'Thor en een ensemble van ondersteunende castleden waaronder Marcus Rutherford, Zoë Robins, Barney Harris en Madeleine Madden.

Alles uitgebreid gepland
Junkins denkt nog jaren vooruit te kunnen met de serie. Tijdens het Comic-Con @ Home panel vertelde hij dat hij maar liefst acht seizoenen gepland heeft. Op die manier kan de serie rustig z'n gang gaan en wordt alles zorgvuldig opgebouwd.

Er zijn trouwens veertien boeken om mee te werken, dus de vraag is of acht seizoenen wel genoeg is. Het kan tegelijk prima dat men juist meer nodig heeft om de serie helemaal te maken.

The Wheel of Time speelt zich af in een fantasiewereld waarin zich onder een groepje mensen mogelijk de uitverkorene bevindt, die de wereld ofwel kan redden, of deze zal verwoesten. In november te zien, op welke dag is niet bekend.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon Prime Video, Robert Jordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws