search
Fans slachten 'Masters of the Universe: Revelation' van Netflix af
Series / Nieuws

Fans slachten 'Masters of the Universe: Revelation' van Netflix af

De nieuwe animatieserie rond He-Man zowel ijzersterk als slecht ontvangen.

Gisteren is op Netflix de animatieserie Masters of the Universe: Revelation verschenen. Deze werd bedacht door Kevin Smith en geproduceerd door Powerhouse Animation Studios. De ontvangst blijkt bijzonder wisselend.

De critici waren voorafgaand aan de release bijzonder positief. Revelation staat op Rotten Tomatoes namelijk op een uitstekende 94% na 34 recensies.

"Gewapend met een ongelooflijke stemmencast, gaat Revelation slim om met het behoud van de eigenzinnige charmes van het origineel om een show te lanceren die zowel fans als nieuwkomers zal vermaken," luidt de Critics Consensus.

Ontvangst onder fans dramatisch
Op Rotten Tomatoes wordt ook een publiekscore bijgehouden. En die score komt uit op slechts 27% en dat is uiteraard flink afwijkend met de ontvangst onder de critici. De fans verwijten de makers vooral dat er wordt afgeweken van het bronmateriaal.

Er wordt door de fans zelfs een vergelijking getrokken met de wijze waarop Disney en regisseur Ryan Johnson de Star Wars-franchise te kort zou hebben gedaan met de vervolgtrilogie.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen