'The Walking Dead: World Beyond' onthult eerste beelden van het laatste seizoen

'The Walking Dead: World Beyond' onthult clip

De serie The Walking Dead: World Beyond toont nieuwe beelden van zijn tweede seizoen.

Jim Pedd, 25 juli 2021 om 17:32

De Civic Republic Military zijn de jagers en de prooi in eerste beelden van The Walking Dead: World Beyond seizoen 2. De clip werd vrijgegeven tijdens het virtuele San Diego Comic-Con @ Home panel van televisiezender AMC.
In de eerste clip zien we hoe Iris en Felix herenigd worden met Will, nadat hij ontsnapte uit de faciliteit waar de vader van Iris gevangengehouden wordt. Van Will leren Iris en Felix dat hun thuis, de Campus Colony van Omaha, verwoest werd door 'empties'. Maar wel 'empties' die aangestuurd zijn door de CRM. het was een megaslachting onder bevel van Lt. Col. Elizabeth Kublek.

Conclusie van het verhaal
De twee seizoenen tellende miniserie gaat op 3 oktober van start met zijn tweede en laatste seizoen. Het verhaal van vier vrienden die "door het land reisden op een missie die alles wat ze over henzelf en over de wereld wisten veranderde", komt tot een einde.

Iris en Hope krijgen het nog moeilijk, nu ze gescheiden zijn en het samen met hun vrienden Elton en Silas op moeten nemen tegen de Civic Republic Military. Ze vechten voor controle over hun eigen lot, vormen nieuwe bondgenootschappen en daarmee wordt het niet gemakkelijk.

Het nieuwe seizoen is volgens de makers groter dan ooit en dat belooft wat. Hieronder kan je de beelden zien:

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC

Populair nieuws