'Fear the Walking Dead' onthult z'n zevende seizoen

Fear the Walking Dead onthult z'n zevende seizoen

De serie Fear the Walking Dead toont beelden van z'n zevende seizoen!

Jim Pedd, 25 juli 2021 om 16:58

De nieuwe ouders Morgan en Grace hebben een tweede apocalypse weten te overleven in de eerste beelden van het zevende seizoen van de serie Fear the Walking Dead.
Nadat ze de eerste ontploffingen van de kernbommen die cultleider Teddy tot springen wist te brengen overleefden, hebben ze het nu nog niet gemakkelijk. De twee bevinden zich in een gebied met nucleaire fallout, waar ze Baby Morgan moeten opvoeden. Het gaat om de dochter van Isaac en Rachel.

Eerste beelden
De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Fear the Walking Dead zijn vrijgegeven tijdens het Comic-Con @ Home panel voor de serie. De serie gaat op 17 oktober weer verder op AMC en in Nederland op Amazon Prime Video.

In het nieuwe seizoen is de wereld voor altijd veranderd. "Het landschap is anders, de wereld veranderd. We hebben meerdere kernkoppen die ontploft zijn, dus dat gaat alles voor altijd veranderen," beloofde showrunner Ian Goldberg in een recent interview.

Het zevende seizoen is een soort western en tegelijk ook een serie die een anthologie vertelt. Elke aflevering focust zich op een set van twee of drie personages, van wie we te zien krijgen hoe het met hen gaat. Hieronder kan je de beelden zien:

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws