Gruwelijke en schokkende eerste trailer 'The Walking Dead' seizoen 11

Schokkende trailer The Walking Dead S11

Het elfde seizoen van The Walking Dead ziet er schokkend uit!

Jim Pedd, 25 juli 2021 om 18:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead onthult een intense en behoorlijk schokkende trailer voor het elfde en laatste seizoen. De rits gaat in augustus van start met de twee afleveringen Acheron.
Precies voor die afleveringen zijn veel nieuwe beelden vrijgegeven. De promo omvat daar beelden van, maar hint ook op de momenten die gaan komen. Zo zien we Maggie die op een zeker moment een Whisperer-masker op moet doen, maar krijgen we ook actie van de Commonwealth en zien we Yumiko bijvoorbeeld in een harnas van de groep.

Tweedelige start
De eerste van de laatste 24 afleveringen gaan dus van start met de titels Acheron: Part I en Acheron: Part II. We zien hoe de bewoners van Alexandria te maken krijgen met een voedseltekort en dus moeten zoeken naar eten in Washington, DC. Maggie, Negan, Daryl en de bende zit vast in een metrotunnel.

In de tweede aflevering zien we hoe Daryl zoekt naar Dog, Eugene, Yumiko, Ezekiel en Princess en meer leert over de Commonwealth. Belangrijk daarin is Mercer, de leider van de groep en een gevaarlijk nieuw personage uit de comics.

Het laatste seizoen van The Walking Dead wordt uitgesmeerd over drie delen, die beginnen op 22 augustus met wekelijks een nieuwe aflevering. Het eerste deel krijgt acht toevoegingen.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Trailer

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws