'Lucifer' komt sneller dan je denkt met seizoen 6 en onthult eerste beelden!

'Lucifer' komt sneller dan je denkt met seizoen 6

De serie Lucifer gaat al in september ten einde komen op Netflix met z'n zesde seizoen.

Jim Pedd, 25 juli 2021 om 18:50

Een paar dagen nadat acteur Tom Ellis de eerste foto van het zesde en laatste seizoen van Lucifer deelde, komt Netflix nu met de teaser trailer. En dat niet alleen: Netflix toont namelijk ook de releasedatum van het laatste seizoen!
Afgelopen zaterdag deelde Netflix Geeked al dat "zelfs de slechte dingen tot een einde moeten komen". Seizoen 6 gaat op 10 september in première op Netflix.

Laatste deel
De teaser van het laatste deel blikt vooral terug op verschillende belangrijke momenten in de vorige seizoenen van de serie. De beelden culmineren in een clip waarin we zien hoe Lucifer door een politieagent aangehouden wordt en hij de agent vertelt dat 't zijn laatste nacht in Los Angeles is.

Waarom is het zijn laatste nacht? Nou, het vijfde seizoen eindigde ermee dat Lucifer het ultieme offer bracht voor zijn liefde Detective Chloe Decker, nadat zij gedood werd door zijn broer Michael in een gevecht over het opvolgen van God.

Niet alleen bleek Lucifer zo vergen te worden door God, hij mag de heiligste der heiligen nu opvolgen als scheppend wezen. Dat betekent ook dat het zesde seizoen heel anders gaat worden. Hieronder de video:


Lees meer over: Lucifer, Tom Ellis, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws