search
'Lucifer' seizoen 6: Dit kan je verwachten qua releasedatum, plot en cast
Series / Featured

'Lucifer' seizoen 6: Dit kan je verwachten qua releasedatum, plot en cast

Nog maar even en dan komt Lucifer met zijn laatste seizoen op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na het einde van het vijfde seizoen van Lucifer, moeten fans nog even wachten op het zesde en laatste. We weten nog niet wanneer die reeks te zien zal zijn, maar gelukkig zijn een boel andere dingen wel al bekend.

Het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer werd in mei 2021 uitgebracht op Netflix. Vanuit dat perspectief is het niet gek dat we nog lang niet alles weten over het zesde seizoen. En toch zetten we een aantal grote vragen voor je op een rij.

Vragen en antwoorden
Goed, laten we maar 's gauw in het nieuwe seizoen duiken.

1. Wanneer te zien?
Oorspronkelijk had Netflix de serie voor een vijfde en laatste seizoen vernieuwd in juni 2019. In februari 2020 bleek al dat er gesprekken plaatsvonden tussen Netflix en Warner Bros. TV, en in mei dat jaar bleek dat Tom Ellis daadwerkelijk had getekend voor een additioneel seizoen. De opnames zijn al rond, dus het is nu afwachten. We hopen op een release uiterlijk begin volgend jaar.

2. Wie spelen erin?
Tom Ellis is natuurlijk weer terug als Lucifer Morningstar. Ook zien we Lauren German als Detective Chloe Decker, is D.B. Woodside het personage Amenadiel en speelt Leasley-Ann Brandt de rol van Mazikeen. Verder keert het personage Detective Dan Espinoza niet terug, na het tragische lot van het personage in het vijfde seizoen.

3. Waar gaat het over?
Lucifer is de nieuwe God, nadat hij Michael versloeg aan het einde van het vorige seizoen. Dat betekent dat hem heel wat te wachten staat in de laatste tien afleveringen van de serie. Halfbroer Michael geeft namelijk niet zomaar op. Interessant is ook dat de serie het 'happily ever after' moet gaan verkennen waar de personages nu mogelijk in zitten.

4. Hoe heten de afleveringen?
Dat weten we gelukkig al. Dit zijn de titels:
Aflevering 1, "Nothing Ever Changes Around Here"
Aflevering 2, "Buckets of Baggage"
Aflevering 3, "Yabba Dabba Do Me"
Aflevering 4, "Pin The Tail On The Baddie"
Aflevering 5, "The Murder of Lucifer Morningstar"
Aflevering 6, "A Lot Dirtier Than That"
Aflevering 7, "My Best Fiend"
Aflevering 8, "Save The Devil, Save The World"
Aflevering 9, "Goodbye, Lucifer"
Aflevering 10, "Partners 'Til The End"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen