'Legends of Tomorrow' neemt afscheid van een fanfavoriet personage

De serie Legends of Tomorrow neemt afscheid van het personage van Matt Ryan.

Jim Pedd, 26 juli 2021 09:22

John Constantine is bijna klaar. Als de serie Legends of Tomorrow deze zomer zijn zesde seizoen afgerond heeft, dan is het verhaal van Constantine ook klaar.
Acteur Matt Ryan stopt niet met de serie, maar blijft betrokken als Dr. Gwyn Davies. Volgens The CW is Davies een excentrieke wetenschapper van begin twintigste eeuw, die volgend seizoen de enige hoop van het team is. Waarvoor is nog niet bekend.

Geen Constantine meer
Matt Ryan speelde het personage sinds hij in 2014 debuteerde in de gelijknamige serie van NBC. Hij werd tot groot genoegen van fans teruggebracht in Legends of Tomorrow en een belangrijk deel van het team.

"Hoewel het verhaal van John Constantine in de serie met seizoen zes tot een einde komt, is de reis van Matt Ryan met de Legends dat nog niet," onthulde uitvoerend producent Phil Klemmer.

"De tijd is gekomen voor John Constantine om zijn wegen te laten scheiden met die van de Legends. En voor mij om afscheid te nemen van John. Ik kijk er heel erg uit om deze nieuwe rol te bouwen voor de serie en er wat plezier mee te maken. Te ontdekken hoe dit personage binnen het groter geheel past en voor problemen bij de Legends zorgt."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse, Matt Ryan

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws