search
Gaaf: 'Legends of Tomorrow' voegt deze mythische wezens toe aan het Arrowverse
Series / Featured

Gaaf: 'Legends of Tomorrow' voegt deze mythische wezens toe aan het Arrowverse

De serie Legends of Tomorrow gooit het Arrowverse wederom op z'n kop.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aflevering Bad Blood van DC-serie Legends of Tomorrow bevestigt het bestaan van vampiers in het Arrowverse. En dat is nogal een onthulling!

De serie Legends of Tomorrow heeft het maar druk. Nadat er meermaals gerefereerd werd naar vampiers in verschillende afleveringen, zijn ze nu echt toegevoegd aan het Arrowverse. Dat gebeurt in de aflevering op vrij traditionele wijze via magie.

Legends of Tomorrow-vampier
In de openingsmomenten van Bad Blood zien we dat worlock John Constantine de geest van tovenaar Aleister Crowley martelt, die hij gevangen heeft in een schilderij. John hoopt zo informatie te krijgen over het mystische Fountain of Imperium, een magisch artefact waarmee hij hoopt zijn verloren magische krachten te kunnen herstellen.

Maar dit wordt verstoord door de verschijning van Noelle, een vampierbankier die werkt voor Crowley en de enige kaart die kan leiden tot de Fountain, bewaakt. Noelle voldoet aan zo'n beetje alle DC-details rond vampiers.

Ze moet bijvoorbeeld toestemming krijgen om het huis van John te kunnen betreden. Ook moet ze snel weg op het moment dat John dreigt puur zonlicht op te roepen. De vraag is nu natuurlijk hoe Noelle zich kan laten vergelijken met andere vampiers in het Arrowverse. Maar duidelijk is dat ze nu dus echt bestaan in de franchise van The CW!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen