Tweede seizoen 'Emily in Paris' wordt nog beter dan het eerste

Eén van de leden van de cast is alvast sterk overtuigd van de kwaliteit van het tweede seizoen...

Geoffrey Ketels, 27 juli 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de serie Emily in Paris die wachten op meer details over het tweede seizoen. Nu we iets meer weten kunnen we vaststellen dat er veel mag worden verwacht van het tweede seizoen.
In het eerste seizoen van Emily in Paris zagen we hoe de Amerikaanse Emily misschien wel de kans van haar leven krijgt. Ze krijgt namelijk een droombaan aangeboden in de Franse hoofdstad Parijs. Vol goede moed begint ze aan haar avontuur, maar dat blijkt in de praktijk toch net wat minder voor de hand liggend te zijn.

Tweede seizoen wordt nog beter
Het is ondertussen alweer bijna een jaar geleden dat we het eerste seizoen voor de kiezen kregen. Nu sijpelen langzaam maar zeker enkele details door van het tweede seizoen. Actrice Camille Razat heeft daarover het volgende gezegd:

"Het tweede seizoen wordt veel gecompliceerder. De scènes zullen ook veel emotioneler worden. Mijn rol is nog belangrijker. Als ik echt eerlijk moet zijn ben ik ervan overtuigd dat het tweede seizoen nog veel beter zal worden dan het eerste."

Bovenstaande liet de actrice optekenen in een recent interview dat ze heeft gegeven aan People Magazine.

Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen van Emily in Paris zal verschijnen. Wel weten we dat de opnames op moment van schrijven in volle gang zijn. Bovendien zou het tweede seizoen zich ook gaan afspelen in verschillende steden. Zo wordt er niet alleen gefilmd in de Franse hoofdstad Parijs, maar ook in het mondaine Saint-Tropez.


Lees meer over: Emily in Paris, serie, series, Netflix

Populair nieuws