Trailer toont eerste spannende beelden van nieuwe Netflix-vampierenserie

Eerste beelden van nieuwe Netflix-vampierenserie

De eerste beelden van de serie 'Post Mortem: No One Dies in Skarnes' zien er alvast zeer veelbelovend uit...

Geoffrey Ketels, 27 juli 2021 om 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De kans is zeer groot dat de naam Post Mortem: No One Dies in Skarnes je nog niet meteen iets zegt. De kans is echter even groot dat je de naam na het lezen van dit nieuwsbericht niet snel meer zal vergeten.
Fans van vampierenseries zijn de voorbije jaren op hun wenken bediend. Toch waren niet alle series die verschenen een echte schot in de roos. Nu komt er gelukkig een nieuwe, veelbelovende titel naar Netflix. Het gaat hierbij om de Scandinavische serie Post Mortem: No One Dies in Skarnes.

Leven na de dood
In de nieuwe serie Post Mortem: No One Dies in Skarnes maken we kennis met de jonge vrouw Live Hallangen. Zij wordt op een zeker ogenblik dood verklaard, maar... zo dood blijkt ze helemaal niet te zijn. Een paar uur later wordt de vrouw namelijk wakker op de forensische tafel. Ze merkt meteen een onverzadigbare honger bij zichzelf op waardoor de vraag ontstaat wat er aan de hand is.

Er blijkt sowieso iets heel vreemds aan de hand te zijn in de plaats waar Live Hallangen woont. De sterftecijfers dalen er namelijk plots zienderogen. De broer van Hallangen runt een begrafenisonderneming en die komt in geen tijd in zwaar weer terecht. Klinkt allemaal behoorlijk duister, maar tegelijkertijd ook erg fascinerend.

Wil je graag een eerste glimp opvangen van deze aankomende vampierenserie? Dat kan met de onderstaande trailer! Op het verschijnen van het eerste seizoen is het bovendien ook niet echt lang meer wachten. De release staat namelijk gepland voor 25 augustus 2021.


Lees meer over: Post Mortem No One Dies in Skarnes, serie, series, Netflix, vampierenserie, vampierenseries

Populair nieuws