search
Spannende trailer 'The Sinner' seizoen 4 gelanceerd
Series / Nieuws

Spannende trailer 'The Sinner' seizoen 4 gelanceerd

Ook het vierde seizoen van deze reeks belooft weer ongelofelijk spannend te worden...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als er één iets is wat we kunnen zeggen over de serie The Sinner dan is het wel dat spanning bij deze reeks altijd verzekerd is. Het lijkt nu al duidelijk dat het vierde seizoen daar geen uitzondering op zal vormen.

In het vierde seizoen van de serie The Sinner is rechercheur Harry Ambrose eigenlijk in pensioen. Betekent dit dat hij kan genieten van een rustige, oude dag? Helaas niet.

Wanneer een jonge vrouw uit een welgestelde familie komt te verdwijnen wordt er een nieuwe zaak geopend die al snel boordevol blijkt te staan van mysterie en intrige.

Release in het najaar
Het is op moment van schrijven nog niet duidelijk wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn op Netflix. Wel weten we inmiddels dat het vierde seizoen zal worden uitgezonden in het najaar in de Verenigde Staten. Ook Jessica Hecht is terug van de partij in dit nieuwe deel van de reeks.

Wil je alvast een spannend voorsmaakje krijgen van wat het vierde seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer die zopas de wereld werd ingestuurd!

De trailer van het vierde seizoen is hier te bekijken op Twitter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen