search
'The Sinner' cast versterkt met populaire actrice
Series / Nieuws

'The Sinner' cast versterkt met populaire actrice

De cast van de serie 'The Sinner' krijgt er een zeer mooie naam bij...

Geoffrey Ketels
De cast van de serie The Sinner mag terug een nieuw lid verwelkomen. De nieuwe actrice die de cast vervoegt is alvast wederom een bekende naam.

In het aankomende, vierde seizoen van de reeks is het actrice Alice Kremelberg (bekend van onder meer Orange is the New Black) die haar opwachting zal maken. Zij kruipt in het vierde seizoen in de huid van Percy Muldoon.

Percy is een jonge vrouw die deel uitmaakt van een vooraanstaande vissersfamilie op Deer-Island in Noord-Maine. Als vrouw slaagt ze er perfect in om haar mannetje te staan binnen de wereld van de kreeftvisserij. Een gruwelijke tragedie zorgt er echter voor dat haar leven danig overhoop wordt gegooid.

Bill Pullman
In het vierde seizoen van The Sinner maakt uiteraard ook Bill Pullman zijn terugkeer als rechercheur Harry Ambrose. Het is opnieuw zijn taak om de meest complexe zaken op te lossen.

De aankondiging van het vierde seizoen van The Sinner gebeurde in de maand juni van vorig jaar. Wanneer we dat nieuwe seizoen exact mogen verwachten is tot dusver evenwel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen