search
Boze fans inspireerden seizoen 9 van 'Dexter'
Series / Nieuws

Boze fans inspireerden seizoen 9 van 'Dexter'

De makers van Dexter komen met een nieuw seizoen en dat doen ze na reacties van de fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de seriefinales die het slechtst ontvangen is, is zonder twijfel die van Dexter. Maar ergens is het ook goed geweest, want volgens acteur Michael C. Hall was het de reactie van fans die maakt dat hij en de bedenkers van de serie de boel terugbrachten.

"Het was er echt een groot onderdeel van. Ik denk dat mensen het einde verbazingwekkend en frustrerend vonden," aldus Hall tijdens een interview op de Comic-Con. "Dit is een serie die voor ons allemaal heel belangrijk is."

Fouten rechtzetten
"De kans om de serie weer te bezoeken, en misschien het gevoel dat mensen nu hebben over het einde bij te sturen en het nalatenschap van de serie recht te zetten, was zeker onderdeel van onze motivatie, echt zonder twijfel", ging hij verder.

Dexter: New Blood staat nu te boek als een miniserie met tien afleveringen. Maar mocht men meer willen, kan dat gewoon wat Hall betreft.

"Dat is een gesprek dat voortdurend plaatsvindt. We hebben het vaker over de verschillende mogelijkheden". En dus hoeft het niet eens voorbij te zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen